fbpx

Het
True Nature
coaching
programma 

 

leven vanuit wie jij echt bent, life purpose coaching, HSP coaching, burn-out, depressie, eetstoornis

Ervaringsdeskundigheid

AL VELE successtories

Deelneemsters True Nature methode

True Nature Podcast downloads

%

Van de deelnemers voelt zich gelukkig, krachtig en gezond na het volgen van het True Nature coaching programma

hsp coaching programma bewuste vrouw

 Leef je true nature


Het TRUE NATURE coachingprogramma is hét 6 maanden programma
voor de bewuste sensitieve vrouw die zoekende is naar wie ze diep van binnen écht is

 Dit programma is geen standaard coaching programma waarin je leert om je aan je sensitiviteit aan te passen of waarin je leert hoe je gelukkig kunt zijn volgens de standaard van de maatschappij. Nee, we gaan jouw sensitieve true nature naar boven halen waardoor je kunt leven vanuit wie je diep van binnen écht bent. Daarmee nemen we de lasten van o.a. je sensitief en mogelijk andere ‘wake-up calls’ (burn-out, depressie, zoekende zijn naar jezelf, etc.) weg en hoef je je niet meer klein te houden. 

90% van de
deelnemers maakt een enorme transformatie door binnen een half jaar en geeft aan zich voor het eerst écht zichzelf te voelen

BEN JIJ…
Een bewuste sensitieve vrouw die op holistische wijze opzoek is naar wie ze diep van binnen zelf écht is? 

DIE….

 • Haar eventuele labels van HSP, depressie, eetstoornis en/of burn-out echt los wil laten, omdat je je gewoon goed wil voelen en echt jezelf wil zijn?
 • Zich altijd heeft aangepast aan de standaard en niet meer weet wat voor haar echt belangrijk is?
 • Steeds over haar grenzen gaat en haar eigen grenzen überhaupt niet echt meer voelt?
 • Worstelt met over- en onderprikkeling?
 • Een enorm sterke innerlijke criticus heeft die haar intuïtie compleet overschaduwd?
 • Voelt dat er veel meer in haar zit?
 • Op holistische wijze op zoek is naar wie ze diep van binnen écht is?

Ben jij die vrouw die haar life purpose wil vinden en haar innerlijke vuurtje wil laten vlammen? De vrouw die zich gewoon echt goed wil voelen? 

Dan ben je hier bij het True Nature programma op de juiste plek.

Meer rust in je lichaam HSP

Het was oprecht één van mijn meest waardevolle en levensveranderende ervaringen ooit om mee te doen aan het True Nature coaching programma! 

– Marie-Joëlle

HSP coaching programma sensitief

toen was alles ineens heel herkenbaar…

Het leek alsof alle puzzelstukjes van herkenning ineens op zijn plek vielen, je bent sensitief. Je begon er wat over te lezen maar je wist nog niet zo goed wat je ermee kon. Je dacht misschien: dat komt later wel. Eerst verder komen in mijn herstel proces. Of je dacht: ik heb het nu zo druk, ik herken al heel veel en dat is fijn, het valt vast vanzelf op zijn plek. Of: coaching heb ik denk ik niet nodig, ik ga gewoon wat boeken lezen en me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. 

Maar toch blijf je zoekende. Je ervaart dat je niet weet wie je diep van binnen echt bent. Dat het fundament in jou ontbreekt, maar tegelijkertijd weet je niet hoe je dat fundament in jou bouwt. Weet je niet hoe je echt vanuit je eigen True Nature leeft zonder jezelf te verliezen in de standaard van de maatschappij of jezelf compleet over te leveren aan je eigen sterke innerlijke criticus.  

Je wilt je wel gewoon echt goed voelen. Je wilt weer energiek zijn en vooral: jezelf niet meer aanpassen. Je wilt weten wie jij diep van binnen écht bent en vanuit je eigen waarden kunnen leven. Je wilt je geen zwak vogeltje voelen omdat je weet dat er veel meer in jou zit. Maar hoe doe je dat?  

Je weet het niet. Je bent zoekende en met dat gevoel ben je helemaal klaar. Je wilt verandering in jezelf én voor jezelf. Je wilt écht jezelf zijn, de zelf die je misschien al jarenlang niet meer bent geweest. 

 

HSP coaching programma sensitieve vrouw

Herken je je iets te goed in het verhaal van hiernaast? Dan is het nu de hoogste tijd om met jouw True Nature fundament aan de slag te gaan.

Gelukkig is coaching bij mij absoluut niet zoals je misschien zou verwachten. Geen stoffige saaie training, geen kleinerend ‘gedoe’ of hokjes denken. We laten jouw eventuele label(s) los en gaan op ontdekkingstocht naar jouw kwaliteiten vanuit je ware sensitieve natuur, je true nature. 

Leven vanuit je true nature betekent leven vanuit wie jij diep van binnen écht bent. Het betekent in je kracht komen te staan met het volle vertrouwen in jezelf.

 

Jezelf vinden hsp coaching

Weer lichter leven vanuit wie jij echt bent!

De inschrijving voor het True Nature coaching programma is NU TIJDELIJK GESLOTEN 

Je kunt wel een kennismakingsgesprek inplannen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en of je eventueel al sneller kunt starten of in kunt stromen bij een andere groep. Ook is het mogelijk om het programma individueel te doorlopen. Mail me even op: lorenza@thepowerofjaia.nl

Wil je meer info of een update over wanneer het programma weer open gaat? Mail me dan ook op bovenstaande mail adres. 

Het True Nature coaching programma doorloop je in een intieme groep met vrouwen zoals jij. Om zeker te weten dat je in die groep past vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek met mij, Lorenza, plaats. Klik op de knop hieronder om helemaal vrijblijvend jouw kennismaking in te plannen.

In de kennismaking krijg je ook meer info over de inhoud van het programma.

Niet iedereen past bij het programma,
daarom kijk ik heel graag met je mee
in wat jij nodig hebt!

Plan via de knop hieronder gelijk je gratis kennismakingsgesprek in!

True Nature wachtlijst

UPDATE: Op dit moment is het True Nature programma gesloten. Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst dan ontvang je als eerste een mail over wanneer de volgende ronde van het programma start. Wil je meer informatie of z.s.m. beginnen? Stuur dan een mail naar lorenza@thepowerofjaia.nl en vraag naar de mogelijkheden.

dit is de transformatie die jij door kan gaan maken

“Iedereen vertelt me dat ik er zo stralend uit zie.”

“Ik heb eindelijk een baan die echt bij me past omdat ik nu weet wat voor mij belangrijk is.”

“Ik leef niet meer volgens een label en kan voor het eerst in mijn leven echt mezelf zijn.”

“Ik zit lekker in mijn vel, ben gezonder, heb eindelijk een gezond gewicht en een gezondere relatie met eten.”

“Mijn omgeving ziet me niet meer als een zwak vogeltje waar rekening mee gehouden moet worden, omdat ik ze eindelijk mijn echte kracht kan laten zien!”

“Ik ben zoveel gelukkiger nu ik geen last meer ervaar van mijn hoogsensitiviteit en echt hersteld ben van mijn burn-out. Ik sta zelfs weer open voor een nieuwe relatie in mijn leven.”

Ik hield mezelf klein door de HSP-lasten die ik ervaarde, terwijl ik wist dat er diep van binnen zoveel meer in mij zat. Nu leef ik vanuit mijn true nature en dat is een wereld van verschil.”

Ben jij klaar om echt te veranderen en zoveel meer uit jezelf en je leven te halen? Om echt gelukkig en vooral jezelf te zijn? Plan dan een info en kennismakingsgesprek in voor True Nature coaching.

wat deelnemers zeggen over het
True Nature coaching programma

HSP coaching

Voordat ik meedeed aan het TRUE NATURE coaching programma zocht ik antwoorden buiten mezelf. Mijn innerlijke criticus overschreeuwde alles en ik schoot snel in de slachtofferrol. Dankzij Lorenza heb ik geleerd dat de antwoorden in mijzelf te vinden zijn. Zowel Lorenza als het programma zelf zijn heel authentiek en oprecht. Lorenza werkt op maat en daardoor heb ik me heel erg gehoord en begrepen gevoeld. Door het TRUE NATURE programma heb ik leren reflecteren en daardoor kom ik steeds dichter bij mijn true nature. Ik heb geleerd om het HSP label meer los te laten. Ik dacht in het begin dat dit me zou helpen omdat ik er veel herkenning in vond, maar nu weet ik dat het gaat om het versterken van mijn true nature en dat heeft me zoveel kracht gegeven! Het programma is echt absoluut geen standaard HSP coaching en dat is voor mij zo bijzonder en transformerend geweest. Waar ik een halfjaar geleden nog bij alles dacht dat ik het niet kon, ben ik nu in staat om uitdagingen aan te gaan. Mijn leven begint weer te stromen in plaats van alleen maar stil te staan. Ik ben Lorenza en het prachtige programma heel dankbaar! 

               Anne

  HSP coaching programma sensitief

  Ik kan wel zeggen dat het één van mijn waardevolste ervaringen ooit was en daar ben ik zo dankbaar voor!

  Ik kijk met een enorm goed gevoel terug naar de afgelopen zes maanden. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn angsten opzij heb gezet om deze cursus te volgen. Ik kan wel zeggen dat het één van mijn waardevolste ervaringen ooit was en daar ben ik zo dankbaar voor! Waar ik zes maanden geleden niet van een toekomst durfde dromen, kijk ik nu enorm uit naar de toekomst.

  Op begin van het True Nature coaching programma had ik nooit gedacht dat ik zo een groei zou meemaken. Dat ik mezelf niet meer moet verstoppen voor wie ik ben, vind ik nog het meest waardevol. Vandaag de dag sta ik veel sterker in mijn schoenen, weet ik veel meer wat ik wil en vooral wat ik niet wil en durf ik meer en meer mijn intuïtie te volgen. Kortom het TRUE NATURE coaching programma heeft mijn leven veranderd en daar kan ik enkel maar heel dankbaar voor zijn.  

    

        Marie-Joelle

   BENIEUWD NAAR MEER ERVARINGEN?
   Klik op onderstaande knop om naar de ervaringen pagina te gaan! 

    

   het 6 maanden
   TRUE NATURE coachingsprogramma
   Start

   Dit is wat je krijgt:

   • Levenslang toegang tot de leeromgeving van het True Nature coaching programma
   • Acht modules vol met lessen bestaande uit een E-books, werkboeken, yogalessen, meditaties en reflectietools
   • Negen online groepscoachingssesies via Zoom. 
   • Een community op Instagram met vrouwen op zoek naar hun true nature
   • 24/7 E-mail support van Lorenza op jouw reflecties en opdrachten
   • Instagram live sessies voor vragen en support

    Betaling per maand mogelijk

   Informeer naar de mogelijkheden: 
   lorenza@thepowerofjaia.nl

    

   het 6 maanden
   TRUE NATURE coachingsprogramma
   Prive

   Dit is wat je krijgt:

   • Alles wat je bij True Nature Start ook krijgt
   • Vier individuele coachings- en/of healingssessies om samen met Lorenza nog dieper en persoonlijker op het True Nature HSP coaching programma in te gaan
   • Eén keer per module extra een contactmoment met Lorenza via Whatsapp voicememo.

   Informeer naar de mogelijkheden: 
   lorenza@thepowerofjaia.nl

   Een indruk krijgen van het True Nature coaching programma?

   Start hier gratis

   HSP coach

   Leef vanuit
   je true nature masterclass

   Als je samen met mij aan de slag gaat gaan we volgens mijn unieke methode echt de diepte in. Verbinding en diepgang zijn de sleutelwoorden waarmee ik jou help om echt vanuit je sensitieve true nature te leven.

   In deze masterclass deel ik een klein tipje van de sluiter. Je krijgt ook een impressie van wat je in het True Nature coaching programma kunt verwachten.

   JAIA & Lorenza
   GEZIEN IN..

   FAQ →

   Hoe weet ik zeker dat dit programma iets voor mij is?

   Wil je echt weten of het True Nature coaching programma goed bij je past dan raad ik je aan om de masterclass te kijken. Daarin leg ik je van alles uit over jouw true nature en de methode die ik hanteer. Word je enthousiast van de masterclass, dan is er een grote kans dat je goed bij het programma past. Ik ben oprecht begaan met jouw zoektocht en snap dat iedereen daar iets anders in nodig heeft. Daarom doe ik altijd eerst een intake voor het programma. Zie dit als een extra test (en daarmee bevestiging voor jezelf) om te kijken of je echt bij het programma past. Verwacht geen ‘quick fix’. Het is er echt alleen voor de bewuste sensitieve vrouw die verandering wil en die écht wil leven vanuit wie ze diep van binnen is, haar true nature. Ik adviseer soms iemand om niet mee te doen als ik voel dat iemand niet bij het programma past. Ik kom dan wel met advies en/of een alternatief. 

   Een vrijblijvend intakegesprek is dus de eerste stap waarin ik met je meekijk of het programma bij je past. Je kunt het kennismakingsgesprekje hier gelijk inplannen.

    

   Ik heb geen burn-out of andere klacht, behalve dan dat ik last ervaar van mijn sensitiviteit en ik echt zoekende ben, een vol hoofd heb en niet lekker in mijn vel zit, ben ik ook geschikt?

   Absoluut! Mits je echt voor die verandering wilt gaan en niet op zoek bent naar een ‘quick fix’, want die bestaat niet. Je behoort dan tot de andere 40% van de deelnemers die echt vanuit het fundament in haarzelf wil leven, rust in haar hoofd wil en zich eindelijk echt goed en energiek wil voelen. Een groot deel van de deelneemsters doet mee omdat ze niet meer wil zoeken naar wie ze zelf is en echt haar eigen fundament wil voelen. Dat betekent dat je wilt leren innerlijke rust te ervaren, op je intuitie te vertrouwen, je innerlijke criticus wilt temmen en echt volgens je eigen waarden en grenzen wilt leven. Herken je dat? Zo ja, laten we jouw True Nature fundament gaan bouwen. 

   Ik vind het best spannend om deze investering te maken.

   Dat snap ik heel goed, echt, ik gunde mezelf vroeger namelijk ook heel weinig en vond het zo lastig om voor mijzelf te kiezen. Je herkent het vast, zeker omdat je wellicht al meerdere dingen hebt geprobeerd op jouw zoektocht of omdat je het ook lastig vindt om jezelf dit echt te gunnen. Ik geloof alleen in echt resultaat en daarom zorg ik ervoor dat je alles krijgt wat jij nodig hebt. Ik geef je maatwerk naast het programma als dat nodig is (bijvoorbeeld extra opdrachten) en je hebt intensief contact met mij zodat ik je echt door dit proces heen kan leiden

   Alle deelnemers hebben me achteraf verteld dat ze de stap om mee te doen zo eng vonden, maar ze al na 2 weken voelden dat het programma precies was wat ze nodig hadden en heel veel vertrouwen voelden. Juist omdat het absoluut geen standaard coaching programma is waarin je vanuit een negatieve benadering leert om met je lasten om te gaan. Hun ervaringen lees je hier.

   Ik geloof eigenlijk niet dat ik veel uit de coaching kan halen omdat het online en in mijn eigen tijd is, ik ben bang dat ik het niet goed op kan brengen.

   Ik schud je bij deze de hand. Ik geloof zelf namelijk ook niet zo heel erg in standaard online programma’s die je helemaal zelf doet. Daarom is dit programma anders. Het is een echt coaching programma waarin je dingen zowel in je eigen tijd doet als samen met mij en in de (online) groep. In de groepscoaching gaan we samen met elkaar dieper in op de modules. Daarnaast heb je intensief mailcontact met mij en help ik je verder als je vast zit. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Het fijne is dat je zelf ruimte vrijmaakt om met de module bezig te zijn en dat ik je daarnaast dus verder help om echt jouw vooruitgang te coachen. Het programma is daarmee uniek in zijn soort.

   Ik ben bang overprikkelt te raken omdat het om een online programma gaat.

   Het True Nature coaching programma is zo opgebouwd dat je er juist energie van krijgt, hier hoef je dus absoluut niet bang voor te zijn. Over- en onderprikkeling gaan we in het begin van het programma al aanpakken, zodat je dit sowieso niet meer hoeft te ervaren! Daarnaast kun je de ebooks/werkboeken uitprinten waardoor je deze lekker offline kunt doorlopen. De meditaties geven je geen ‘online gevoel’ omdat je alleen maar naar de opname hoeft te luisteren terwijl je lekker ligt te ontspannen met je ogen dicht. De groepscoachingssessies zijn wel online. Dit ervaart elke deelnemer juist als prettig omdat je de sessies vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving thuis bij kunt wonen. 

   Lorenza is nog best jong.

   Dat klopt, ik ben nu 26 jaar oud. Maar eigenlijk ben ik 40 of misschien wel 50, geen idee haha. Persoonlijk vind ik leeftijd maar een getal. Ik heb in mijn leven veel meegemaakt en heb al heel snel volwassen moeten worden. Ik heb altijd het gevoel gehad mijn leeftijd uit te moeten leggen, omdat mensen het bijzonder vonden dat ik al – op zo’n jonge leeftijd – zo’n enorme hoeveelheid aan wijsheid en kennis in mij heb.

    Voor mij is ervaringsdeskundigheid heel belangrijk. Ik heb zelf gekampt met angst, fysieke pijnen, depressies, een burn-out en een jarenlange eetstoornis, ik weet dus waar ik het over heb. Leeftijd is maar een getal, het zegt naar mijn mening en ervaring verder niets. Ik heb inmiddels meer dan 400 vrouwen met veel succes geholpen waarvan zo’n 95% ouder was dan ik.

   Lange tijd hield ik mijn leeftijd stil omdat ik het wat ongemakkelijk vond, nu doe ik dat niet meer. Dit is wie ik ben, ik ben jong en tegelijkertijd van binnen heel oud, althans als oud zijn gelijk staat aan veel kennis hebben. Als je sensitief bent denk ik dat je wel begrijpt wat ik bedoel, ze noemen dit ook wel een oude ziel hebben. Ook jij hebt waarschijnlijk veel (nog onontdekte?) wijsheid in je die je voor jezelf en anderen in kunt zetten. Laten we die ook in jouw true nature naar boven gaan halen! 

   Kan ik dit coaching programma ook volgen als ik in een ander behandelingstraject zit?

   Ja dat kan zeker. 60% van de oud-deelneemsters heeft gekampt met een burn-out, depressie, eetstoornis, angst of fysieke (chronische) pijnklachten. Een deel daarvan was daar nog voor in behandeling toen ze met het programma begonnen, het andere deel liep vast in de behandeling en probeerde op eigen houtje verder te komen. De hele JAIA methode is ontstaan omdat er in reguliere behandelingen te weinig echt goede aandacht is voor sensitiviteit. Je sensitiviteit ligt onder alles. Dat wat je ervaart (dus die burn-out, depressie, etc.) is een wake-up call van jouw systeem om echt met je sensitiviteit aan de slag te gaan. Alleen als je dat doet kun je echt blijvend en langdurig herstellen, dat durf ik je te beloven.

   Ik heb nogal last van stemmetjes die mij klein houden, mijn innerlijke criticus staat mijn groei in de weg.

   Zo herkenbaar, alle deelneemsters hebben er last van. Echt, je bent niet alleen. In het True Nature coaching programma gaan we die innerlijke criticus dan ook gelijk aanpakken. Klaar ermee! Ik ga je daarbij helpen. Je moet hem alleen voor nu heel even uit schakelen om die eerste stap te zetten. De eerste stap naar een kennismakingsgesprek voor het programma.

   En, zat je vraag ertussen?

   Zo niet mail me dan gerust (op: lorenza@thepowerofjaia.nl), dan help ik je verder.

   Er zit super veel liefde in dit programma en de resultaten zijn zo goed doordat ik iedereen er echt doorheen coach. Ik verwacht dan ook van je dat je echt voor het programma gaat. Dat kan alleen als je goed bij het True Nature coaching programma past.