fbpx

ERvaringsdeskundigheid

100% transformatie garantie

AL VELE successtories

Hét halfjaar TRUE NATURE coachingsprogramma 

True Nature Privé.

Leer samen met Lorenza leven vanuit wie je diep van binnen écht bent, zonder je nog aan te passen, echt vanuit jouw TRUE NATURE. 

• 4 privé coaching en/of healingssessies met Lorenza
• Voicememo Whatsapp intensief support van Lorenza

 • Meer dan 100+ lessen verdeeld over 8 modules t.w.v. €1000,-
 • 16 verdiepende yogalessen en healingsmeditaties t.w.v. €195,-
 • 10 groepscoachingssessies t.w.v. €750,- 
 • 9 maanden lang mail-support t.w.v. €250,- 
 • 9 maanden lang community toegang
 • Extra inspirerende video’s + Q&A’s voor vragen en support
 • Betaling per maand mogelijk

kies je optie om jouw plekje vast te leggen:


BETAAL IN 1X EN BESPAAR €100,-

Eenmalig

€1395,-

In 4 termijnen

€373,-

In 6 termijnen

€249,-


NOG MAAR 4 PLEKJES BESCHIKBAAR 

wat deelnemers zeggen over het
True Nature programma + de JAIA methode

Ik ben veel dichter bij mijn diepere zelf gekomen

Ik heb het True Nature programma en de begeleiding van Lorenza echt als enorm waardevol ervaren. Een enorm kado aan mijzelf. Het programma is echt supergoed opgebouwd, alles ziet er prachtig uit en is met super veel aandacht en liefde ontwikkeld. Lorenza gaf mij meteen een heel warm gevoel, heeft aan een paar woorden genoeg om je met al haar ervaring, kennis en kunde te begrijpen en echt verder te kunnen helpen op een enorm liefdevolle manier. Ik vind het programma een enorme aanrader voor iedere vrouw die worstelt met haar hooggevoeligheid en hier echt stappen in wil zetten. Ik ben door het programma veel dichter bij mijn diepere zelf; true nature gekomen op allerlei fronten. Waar ik mijn hooggevoeligheid voorheen alleen als een last ervaarde en me er geen raad mee wist, ervaar ik het nu al veel meer als een kracht, die ik alleen nog maar verder mag gaan ontwikkelen. Ik voel oneindig veel dankbaarheid voor het mogen volgen van dit programma, het warme contact met Lorenza en de stappen die ik mag zetten in mijn proces.

               Danielle

  Ik ging maar door en leefde al die tijd volgens de maatstaf van de maatschappij…

  Het True Nature programma heeft mij geleerd om nu echt naar mijzelf te gaan luisteren. Te ontdekken wie ik diep van binnen echt ben, en wat er al die tijd in mij niet aan het licht mocht komen van mezelf. Gewoon omdat ik maar doorging, teveel met mijn hoofd bezig was en ik leefde naar de maatstaf van de maatschappij.

  Nu kan ik veel beter aanvoelen wat ik wil en heb ik meer inzicht in wat mijn sensitieve krachten en het verbonden zijn met mijn eigen fundament.
  Dit programma biedt zoveel meer dan ik vooraf had kunnen bedenken. Ik heb mijn diepere true nature (ware ik)  zoveel beter leren kennen.

   

                Claudia