fbpx

true

nature 

podcast

RECENTE AFLEVERING 

Episode #35
Inspiration overload! Zo krijg je meer inspiratie en ga je om met het hebben van heel veel ideeën

We helpen je om vanuit je true nature te leven!

Lorenza is host van de TRUE NATURE podcast. Ze deelt vanuit haar persoonlijke proces en jarenlange ervaring als coach en healer over hoe je kunt leven vanuit jouw ware natuur; je true nature. Ze gaat daarnaast in gesprek met andere experts die hun visie, kennis, tips & tools met je zullen gaan delen. 

Mis geen aflevering!
Abonneer je op:
 

           

  Podcast voor de vrouw

  EP. 35 //
  Inspiration overload! Zo krijg je meer inspiratie en ga je om met het hebben van heel veel ideeën

  Inspiratie het is zo’n mooi fenomeen. Wat is het nou eigenlijk precies? Hoe ga je om met inspiratie overload of hoe wek je juist meer inspiratie op? Hoe zorg je ervoor dat je ook echt met jouw inspiratie aan de slag gaat? Dat en nog meer komt aanbod in deze podcast! 

  Podcast voor de vrouw

  EP. 34 //
  Zo leef je vanuit je purpose en diepe essentie

  In deze podcast aflevering deel ik de allerbelangrijkste stap die jou gaat helpen om echt vanuit je purpose te leven! Zonder deze stap kom je nooit bij jou werkelijke dromen en lukt het je niet daar ‘succesvol’ in te zijn. 

  Podcast voor de vrouw

  EP. 33 //
  Laat je intuïtie en het energieveld om je heen voor je werken!

  In deze podcast aflevering deel ik meer over een enorm grote verandering in mijn leven. Iets wat ik heel graag wilde en ik super snel heb gemanifesteerd. Door los te laten en door mijn intuïtie te versterken. Ik deel tips zodat jij ook meer flow, intuïtie, verbinding en purpose gaat ervaren.  

  Podcast voor de vrouw

  EP. 32 //
  Dit is hoe jij kunt loslaten en dat is super belangrijk in deze tijd van het jaar

  In januari denken veel mensen aan doelen stellen. Nieuwe intenties waarmaken, want: een nieuw jaar is een nieuw begin. Maar eigenlijk is dat helemaal niet slim. Bij deze tijd van het jaar hoort energetisch een hele andere energie, namelijk die van loslaten. Maar hoe doe je dat nou? Hoe maak je het proces van loslaten van dat wat jou in de weg zit makkelijker? Ik vertel er alles over in deze podcast aflevering. 

  Podcast voor de vrouw

  EP. 31 //
  Een magische verdieping op astrologie met Rosa de Boer

  In deze aflevering ga ik opnieuw in gesprek met Rosa de Boer over astrologie. Na het succes van aflevering 14 waarin Rosa heel helder en duidelijk de beginselen van evolutionaire astrologie uitlegt gaan we in deze aflevering nog meer de diepte in! We hebben het over: the age of Aquarius (waterman tijdperk), astrologie en mythologie, je maan knooppunten, astrologie en de liefde, en meer! Absoluut een aflevering om te luisteren als jij de magie van sterren en planeten beter wilt leren kennen en begrijpen! 

  Podcast voor de vrouw

  EP. 29 //
  Alles over jouw energiesysteem, energiewerk, je intuitie en je energiek voelen

  Een podcast helemaal in het teken van ons maandelijkse thema: energie! Je leert hoe je jouw energie systeem gezonder kunt maken, meer vanuit je intuïtie (wat ook een bepaald energie systeem in jou is) kunt leven en daarmee energieker en meer verbonden door het leven kunt gaan.

  Podcast voor de vrouw

  EP. 26 //
  True Nature Rocks; Een nieuwe serie over spiritualiteit, energie en alle rocks die de bodem vormen van jouw bestaan.

  Een nieuwe special serie op de True Nature podcast namelijk: True Nature Rocks! Een serie die Lorenza samen met life & doorbraakcoach Mieke opneemt. Mieke vraagt Lorenza van alles over spiritualiteit, energie en de ‘wereld’ die zich voor je opent als jij vanuit je True Nature fundament gaat leven. We nemen je mee op een down-to-earth maar ook magische reis naar verdieping, naar de rocks, de bodem van jouw bestaan.  

  Podcast voor de vrouw

  EP. 24 //
  Leven vanuit je True Nature, Sensitiviteit en Duurzaamheid met Gabrielle Koster

  Een must – listen podcast die jou ECHT gaat helpen als je angst, machteloosheid, verdriet of juist wilskracht en vastberadenheid voelt in deze moeilijke tijd. In deze aflevering deel ik met jou wat jij kunt doen om nu gelijk een groot verschil te maken.

  Hoe je kiest voor licht en liefde

  EP. 23 //
  Hoe je kiest voor licht en liefde in deze tijd en over waarom dit jouw verantwoordelijkheid is

  Een must – listen podcast die jou ECHT gaat helpen als je angst, machteloosheid, verdriet of juist wilskracht en vastberadenheid voelt in deze moeilijke tijd. In deze aflevering deel ik met jou wat jij kunt doen om nu gelijk een groot verschil te maken.

  True nature podcast voor vrouwen

  EP. 22 //
  Handlezen, praktische spiritualiteit en numerlogie met de Handcoach

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Melissa Kamstra, ook wel bekend als de Handcoach. We hebben het over handanalyse, je zon en schaduwkant, numerologie, healing, de maan en praktische spiritualiteit. Een heel verdiepend en verhelderend gesprek!  

  True nature podcast voor vrouwen

  EP. 21 //
  Breathwork, energie en je zielsmissie volgen met Fleur Brunninkhuis

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Fleur Brunninkhuis over breathwork en over waarom dit zo transformerend is. Daarnaast hebben we het over energie, je zielsmissie volgen, het zelfhelende vermogen van je lichaam, wake-up calls die op je pad komen en meer. 

  True nature podcast voor vrouwen

  EP. 20 // 
  De 3 belangrijkste tips om meer voldoening uit jouw relaties te krijgen

  Hoe blijf je bij jezelf? Hoe blijf je bij jouw waarden? Hoe kies je voor dat wat voor jou belangrijk is? Hoe krijg je meer voldoening en diepgang in jouw relaties? In deze podcast aflevering geef ik je antwoord op al deze vragen en deel ik de 3 belangrijkste tips die jouw relaties (ook in familie sfeer) en vriendschappen fijner en waardevoller maken!

  Podcast voor de bewuste vrouw

  EP. 19 //
  Hoe krijg je met voeding een gezonde hormooncyclus? – Met Lavinia Frantzen

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Lavinia Frantzen over voeding, hormonen, een verstoorde relatie met eten, veganisme en de vrouwelijke cyclus. Lavinia deelt waardevolle tips over hoe je meer kunt variëren, wanneer je wat kunt eten in welke fase van je cyclus, wat go’s & no go’s zijn als het gaat over gezonde hormoonproef voeding, en nog veel meer!

  Podcast over energetische seizoenen

  EP. 18 //
  Dit zeggen de energetische seizoenen over de fase waarop jij lager in je energie zit

  In deze podcast aflevering leg ik uit hoe je meer energie krijgt en lekkerder in je vel kunt komen te zitten door een voor jou fijne prikkelbalans te vinden. Ik leg uit hoe je de over- en onderpikkelingsspiraal doorbreekt en hoe je jezelf de voeding kunt geven die jij nodig hebt (los van eten en voedsel ;)) en daarmee meer voldoening uit je dag kunt halen op een voor jou goede manier.

  Meer energie, lekker in je vel

  Ep. 17 //
  Krijg meer voldoening, energie en de juiste prikkelbalans

  In deze podcast aflevering leg ik uit hoe je meer energie krijgt en lekkerder in je vel kunt komen te zitten door een voor jou fijne prikkelbalans te vinden. Ik leg uit hoe je de over- en onderpikkelingsspiraal doorbreekt en hoe je jezelf de voeding kunt geven die jij nodig hebt (los van eten en voedsel ;)) en daarmee meer voldoening uit je dag kunt halen op een voor jou goede manier.

  Ayurveda voor gezonder worden en in balans komen

  Ep. 16 //
  De reis naar binnen met Ayurveda

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Karen van Ginkel. We duiken samen in de prachtige filosofie van Ayurveda. Karen vertelt over hoe je met Ayurveda niet alleen gezonder wordt en in balans komt maar ook over hoe Ayurveda je helpt meer vertrouwen te hebben in jezelf en de heelheid die je altijd in jezelf terug kunt vinden. 

  Zoektocht wie ben ik echt

  Ep. 15 //
  Er zit zoveel meer in jou en stel jezelf de juiste vragen

  In deze aflevering neemt Lorenza je een stap verder mee op de zoektocht die jij aan het bewandelen bent. De zoektocht naar wie jij écht bent, heel diep van binnen. Ze neemt je mee in haar visie over labels die we onszelf opleggen of van de maatschappij opgelegd krijgen en hoe jij voor jezelf kunt kiezen. Dus stop met jezelf klein te houden, aan te passen of te verstoppen en leer leven vanuit de kracht die jij in je hebt. 

  Astrologie is veel meer dan je sterrenbeeld

  Ep. 14 // Evolutionaire astrologie met Rosa de boer

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Rosa de Boer over astrologie. We gaan dieper in op evolutionaire astrologie, waarom astrologie zoveel meer is als je sterrenbeeld, dat astrologie een link heeft met de wetenschap en hoe je je meer in de wonderen wereld van astrologie kunt verdiepen.

  Verhaal over sekte in Thailand

  Ep. #13 Hoe ik in een sekte in Thailand terecht kwam en echt voor mezelf moest kiezen

  In deze aflevering vertelt Lorenza over haar bijzondere reis waarin ze noodgedwongen leerde echt voor zichzelf te kiezen en op haar intuïtie leerde vertrouwen.

  mindfulness, zelfcompassie, do in yoga en je eigen wijsheid.

  Ep. #12 Mindfulness, zelfcompassie en do in yoga met Suzan Oostvogels

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Suzan Oostvogels over mindfulness, zelfcompassie, do in yoga en je eigen wijsheid. Suzan vertelt hoe mindfulness voor haar een heel proces in beweging heeft gezet. 

  Uitleg podcast over geur oliën en energetische frequenties

  Ep. #11 Energetische frequenties, geur en essentiële oliën

  In deze aflevering leg ik uit wat energetische frequenties precies zijn, wat geur van essentiële oliën met onze hersenen doet en waarom de combinatie tussen energetische frequentie en olie voor jou een ultieme healingstool kan zijn.

  Kiezen wie jij echt bent en zelfverzekerd zijn

  Ep. #10 Kiezen voor wie je zelf echt bent, ijsbadjes en de mind body connectie met Laura Hof.

  In deze aflevering ga ik in gesprek met Laura Hof over kiezen voor wie jij echt bent en achter je eigen keuzes durven staan.

  Uitleg over de cyclus in en om je heen

  Ep. #9 Leven met de cyclus in en om je heen

  lles om ons heen beweegt via een bepaalde cyclus. Die cyclus bestaat uit 4 fases. In deze podcast aflevering leg ik je uit hoe die cyclus eruit ziet en wat die 4 fases precies zijn.

  We zijn diep van binnen niet wie we denken te zijn

  Ep. #8 Je bent niet wie je denkt dat je bent

  In onze maatschappij leven we (voor een groot deel) vanuit ons hoofd. We leren dat we onze gedachten zijn. We leren ook dat we ons lichaam zijn. We denken dat we onze identiteit en emoties zijn. Maar dit zijn we diep van binnen allemaal niet.

  Verhaal over het herstel van een eetstoornis

  Ep. #7 Over sjamanisme, eetstoornis en je eigen weg vinden – Met Anne van Leeuwen

  In deze aflevering vertelt Anne van Leeuwen over haar herstel van een eetstoornis, het vinden van je eigen pad en haar ontwikkeling als Sjamanistisch medicijnvrouw. 

  Doelen bepalen en reflecteren met de 9 dimensies van welzijn

  Ep. #6 De 9 dimensies van Welzijn

  01-05-2020 • 30:48 • Lorenza dell’Aquila 

  In deze aflevering vertelt Lorenza je over de 9 dimensies van welzijn, opgesteld door de Ohio State University. Het is heel waardevol om aan de hand van de 9 pijlers je doelen te bepalen en om te reflecteren op waar potentiële groei voor jou in je leven ligt.

  Podcast over human design

  Ep. #5 Human design, intiem met jouw true nature met Laura van der Velden

  24-04-2020 • 29:37 • Lorenza dell’Aquila 

  In deze aflevering vertelt Laura over Human Design. Je ontdekt wat Human Design precies is, welke energie types er zijn, waarom die energie types in onze maatschappij allemaal belangrijk zijn en hun ‘eigen plekje’ hebben, en meer!

  Ep. #4 De energetische seizoenen & haar cyclussen

  24-04-2020 • 29:37 • Lorenza dell’Aquila 

  In deze aflevering van de JAIA TALKS podcast gaat het over energetische seizoenen; de cyclussen die in én om ons heen bewegen.

  Podcast over kristallen

  Ep. #3 Kristallen met Danielle van den Stoom.

  19-04-2020 • 49:30 • Lorenza dell’Aquila 

  In deze aflevering vertelt Daniëlle je alles wat je wilt weten over kristallen. Ze vertelt over hoe je kristallen in kunt zetten om de connectie met jezelf te versterken, hoe je een kristal voor jezelf kiest en meer

  Podcast over HSP label en lasten

  Ep. #2 Waarom ik als HSP coach eigenlijk niet in het label geloof

  18-04-2020 • 31:06 • Lorenza dell’Aquila 

  In deze aflevering vertelt Lorenza je meer over haar visie op HSP. Ze vertelt waarom ze zelf – ondanks dat ze HSP coach is – eigenlijk niet in het label gelooft. En meer →

  herstel van anorexia, een depressie en burn-out

  Ep. #1 Wat is jouw true nature?

  14-04-2020 • 40:04 • Lorenza dell’Aquila 

  In deze eerste aflevering vertel ik, Lorenza,  je meer over mijn verhaal, herstel van anorexia, een depressie en
  burn-out. Ik vertel je wat je true nature precies is en waarom het zo belangrijk is om je innerlijke connectie te versterken.   

   

  Laat ons onderdeel zijn van wat jij nodig hebt! 

  Is er een onderwerp waar je meer over zou willen weten? Iemand die je graag terug zou willen zien in de JAIA TALKS podcast? Of wil je zelf jouw verhaal en kennis delen? Laat het ons weten zodat we met elkaar de podcast nog waardevoller kunnen maken! 

  Volg + Connect met ons!
  The Handles: