fbpx

Ik ben benieuwd naar het
True Nature coaching programma

VERTEL EENS; WAT VONDEN EERDERE DEELNEEMSTERS ERVAN?

Deelneemsters True Nature methode

HSP coaching

Ik voelde me vaak wanhopig, eenzaam, somber en niet begrepen. De uitgebreide theorie, coaching, meditaties, yogalessen en het fijne mailcontact hebben mij onwijs goed geholpen. 

Ik ben veel bewuster geworden van allerlei gedachten, patronen, overtuigingen etc. die in mij zitten en kan dit steeds beter loskoppelen van mijzelf. Ik leer steeds meer te vertrouwen op mijn intuïtie en op mijn eigen pad, los van alles wat er zogenaamd in onze maatschappij ‘zo hoort’. Ik begin er zelfs trots op te worden dat ik zo gevoelig ben en zie er ook de mooie, positieve kanten van in. In plaats van aan de zijlijn van mijn eigen leven te staan, voel ik dat ik er weer steeds meer middenin sta.

Het programma voelde voor mij zó compleet en waardevol! De begeleiding was super, ik kan me geen fijnere coach voorstellen. Zeker gezien mijn ervaringen met andere ‘coaches’/psychologen, was dit zo’n ontzettende verademing. Om eindelijk ook 100% begrepen te worden en vooral ook serieus genomen te worden. 

Door dit programma heb ik me voor de eerste keer in mijn leven écht begrepen gevoeld. De eenzaamheid qua hooggevoeligheid is daardoor enorm afgenomen. De verschillende onderwerpen hebben echt mijn ogen geopend en vormen zoveel tools die ik dagelijks toepas om dichter bij mezelf te komen en te blijven. Het True Nature (HSP) programma is voor mij echt – niet overdreven – life changing geweest.

 

Michelle

HSP coaching programma sensitief

Ik kan wel zeggen dat het één van mijn waardevolste ervaringen ooit was en daar ben ik zo dankbaar voor!

Ik kijk met een enorm goed gevoel terug naar de afgelopen zes maanden. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn angsten opzij heb gezet om deze cursus te volgen. Ik kan wel zeggen dat het één van mijn waardevolste ervaringen ooit was en daar ben ik zo dankbaar voor! Waar ik zes maanden geleden niet van een toekomst durfde dromen, kijk ik nu enorm uit naar de toekomst.

Op begin van het True Nature coaching programma had ik nooit gedacht dat ik zo een groei zou meemaken. Dat ik mezelf niet meer moet verstoppen voor wie ik ben, vind ik nog het meest waardevol. Vandaag de dag sta ik veel sterker in mijn schoenen, weet ik veel meer wat ik wil en vooral wat ik niet wil en durf ik meer en meer mijn intuïtie te volgen. Kortom het TRUE NATURE coaching programma heeft mijn leven veranderd en daar kan ik enkel maar heel dankbaar voor zijn.  

 

     Marie-Joelle

Hoe je durft te kiezen voor jezelf

Ik sta nu echt zoveel meer in mijn kracht en voel steeds meer zelfliefde, waardoor ik mijn grenzen beter aan kan geven

De hoeveelheid kennis en inzichten die het programma biedt had ik van te voren nooit verwacht. Echt ongekend. Daarnaast vind ik de verfrissende kijk en altijd vanuit een positieve benadering echt heel erg fijn. De opbouw in de modules is ook echt heel sterk. Het persoonlijk contact, de coaching per mail en in mijn geval ook de healingssessies vond ik echt heel prettig. Wat me daarnaast aanspreekt is dat het design van het programma heel mooi is vormgegeven zodat het ook fijn voelt om met het programma bezig te zijn.

Ik heb niet alleen mijn true nature weer helder voor de geest, maar ik sta ook meer in mijn kracht. Dat klinkt enorm cliche, maar dat is een grote transformatie. Mijn emoties mogen er zijn en leren me welke verlangens daaronder zitten. Ik ben trots op wie ik ben en durf daar meer en meer voor te gaan staan. Dit was voor mij echt een transformerend proces en ik ben absoluut heel erg gegroeid.

  Hanneke

  Hoe je durft te kiezen voor jezelf

  Voordat ik meedeed aan het TRUE NATURE-programma zocht ik antwoorden buiten mezelf. Mijn innerlijke criticus overschreeuwde alles en ik schoot snel in de slachtofferrol. Dankzij Lorenza heb ik geleerd dat de antwoorden in mijzelf te vinden zijn. Zowel Lorenza als het programma zelf zijn heel authentiek en oprecht. Lorenza werkt op maat en daardoor heb ik me heel erg gehoord en begrepen gevoeld. Door het TRUE NATURE-programma heb ik leren reflecteren en daardoor kom ik steeds dichter bij mijn true nature. Ik heb geleerd om het HSP label meer los te laten. Ik dacht in het begin dat dit me zou helpen omdat ik er veel herkenning in vond, maar nu weet ik dat het gaat om het versterken van mijn true nature en dat heeft me zoveel kracht gegeven! Dacht ik een half jaar geleden nog bij voorbaat; Ik kan dit niet, ik kan dat niet… nu ga ik uitdagingen weer veel meer aan. Mijn leven begint weer te stromen ipv alleen maar stil te staan. Ik ben Lorenza en het prachtige programma heel dankbaar!  

  Anne

  Hoe je durft te kiezen voor jezelf

  Ik heb het programma en de begeleiding van Lorenza echt als enorm waardevol ervaren. Een enorm kado aan mijzelf. Het programma is echt supergoed opgebouwd, alles ziet er prachtig uit en is met super veel aandacht en liefde ontwikkeld. Lorenza gaf mij meteen een heel warm gevoel, heeft aan een paar woorden genoeg om je met al haar ervaring, kennis en kunde te begrijpen en echt verder te kunnen helpen op een enorm liefdevolle manier. Ik vind het programma een enorme aanrader voor de vrouw die worstelt met haar sensitiviteit, niet weet wie ze diep van binnen zelf echt, burn-out of depressie klachten heeft en hier echt stappen in wil zetten. Ik heb geleerd om het labels zoals dat van HSP los te laten en echt mijn eigen kracht te vinden. Ik ben door het programma veel dichter bij mijn diepere zelf gekomen op allerlei fronten. Waar ik mijn hooggevoeligheid voorheen alleen als een last ervaarde en me er geen raad mee wist, ervaar ik het als een kracht. Ik voel oneindig veel dankbaarheid voor het mogen volgen van dit programma, het warme contact met Lorenza en de stappen die ik mag zetten in mijn proces.

   Danielle

  JAIA hsp review - ervaringen met jaia bekijken

  Het programma heeft me tot nu toe ontzettend veel inzichten gebracht. Ik weet al zo’n 10 jaar dat ik sensitief ben en ben al die jaren ook aan het worstelen geweest hoe ik met deze sensitiviteit om kon gaan – omdat ik daardoor zoekende ben geweest naar wie ik zelf diep van binnen echt was.

  Door het programma heb ik écht nieuwe inzichten opgedaan over mijn sensitieve eigenschap, maar vooral over mezelf en hoe ik in het leven sta. Ik vond het prettig te merken dat Lorenza verder gaat dan waar tot nu toe iedereen bij mij is gestopt. Ze gaat echt tot de kern.

  Door de verschillende methodes die Lorenza per module aanbied: de theorie, de opdrachten uit het e-book, de yoga-lessen, de meditaties, de groepscoachingssessies en de audits, lukte het me om de theorie ook echt te integreren. Lorenza neemt tijdens de Q&A’/groepssessies echt de tijd om je vragen goed te beantwoorden en ook per mail is ze altijd goed bereikbaar voor vragen over het programma. Daarnaast staat ze ook echt in haar kracht. Doordat ze zichzelf volledig accepteert nodigt ze alleen al met die energie jou uit om hetzelfde te doen. Dat vind ik ontzettend krachtig. Wat ik daarnaast heel fijn aan het True Nature programma vind is dat je altijd toegang blijft houden tot het programma. Ik weet nu al dat ik sommige stukken graag nog eens teruglees en ook de yoga en meditatie oefeningen doe ik nog graag. Ik zou het programma echt zeker iedereen aanraden!

                     Ruby

  JAIA hsp review - ervaringen met jaia bekijken

  Wat een verschil heeft de course me gebracht! Het fijne vind ik zelf dat het een subtiele groei is wat geleidelijk aan meer vrijheid, rust en ontwikkeling gaf gedurende de course waardoor ik alles goed kon opnemen en verwerken.

  Lorenza combineert oefeningen met (theoretische) tekst, yoga oefeningen met meditaties en groepscoaching wat voor mij een fijne mix is geweest. Er zat altijd wel iets tussen wat op dat moment fijn was om te doen en het beste werkte voor me. De reden dat ik ben begonnen aan de course is omdat ik steeds verder van mezelf verwijderd raakte en ik mezelf herkende in Lorenza d’r verhalen. Ik ben zo blij en opgelucht dat ik de course heb gevolgd omdat ik nu veel meer rust ervaar en me weer mezelf voel, meer dan ik ooit gedacht had! Ik heb in een half jaar geleerd dicht bij mezelf te blijven, geleerd te doen wat goed is voor mezelf en heb dus ook meer energie, ervaar rust en voel me weer krachtig en sterk in mijn schoenen staan. Heer-lijk! 

                     Maura

  JAIA hsp review - ervaringen met jaia bekijken

  Wat heeft het True Nature programma me toch veel gebracht! Ik voel me een ander mens ten opzichte van toen ik begon met het programma. Mijn gevoeligheid was me regelmatig echt tot last, ik nam bijvoorbeeld emoties over van anderen zonder me daarvan bewust te zijn, was regelmatig overprikkeld en zat vast in bepaalde gedragspatronen en overtuigingen. De course bestaat uit een combinatie van meditaties, yogaoefeningen en e-books boordevol waardevolle informatie, kennis en oefeningen. Deze afwisseling vond ik erg prettig werken. Lorenza is een ontzettend betrokken en lieve coach, maar vooral ook heel deskundig. Zij heeft een enorme dosis kennis is huis en weet altijd liefdevol de kern van het probleem te pakken. En nog belangrijker; ze geeft meteen ook praktische tips en adviezen hoe je er mee om kunt gaan. Door deze course heb ik van mijn gevoeligheid veel meer een kracht gemaakt. Ik kan beter met mijn gevoeligheid omgaan, waardoor het een waardevolle eigenschap is geworden. Dat gun ik iedereen!

                     Pauline

  JAIA hsp review - ervaringen met jaia bekijken

  Lieve Lorenza, dankjewel om van jouw levensweg en zoektocht een (true nature) programma te creëren om andere vrouwen te helpen.  Heel mooi dat je jouw kracht ervoor inzet om dit aan te bieden. Ik ben daarom echt heel blij dat ik dit programma heb kunnen volgen. Ik heb er heel wat uit kunnen leren, nieuwe inzichten gekregen. De modules zitten zo sterk in elkaar, van het e-book met oefeningen,  de yoga en de yoga nidra (iets nieuws voor me dat wat meer rust in mijn leven brengt), de ondersteuning in vragen… Het programma is echt ‘goud’ waard en zeker aan andere aan te raden!  Dankbaar voor dit!

   Griet

  JAIA hsp review - ervaringen met jaia bekijken

  Het True Nature programma heeft mij geleerd om nu echt naar mijzelf te gaan luisteren. Te ontdekken wat diep van binnen in mij is, maar wat al die tijd niet aan het licht mocht komen van mezelf. Gewoon omdat ik maar doorging, teveel met mijn hoofd bezig was en ik leefde naar de maatstaf van de maatschappij.

  Nu kan ik beter aanvoelen wat ik wil en heb ik meer inzicht in wat mijn eigen True Nature krachten zijn. Deze cursus biedt zoveel meer dan ik vooraf had kunnen bedenken. Ik heb mijn diepere true nature (ware ik) eindelijk echt leren kennen. 

                     

  Claudia

  Dagelijks krijg ik hartverwarmende mailtjes,
  appjes of instagram DM berichten

  HIERONDER EEN KLEINE GREEP
  DAARUIT VOOR EEN NOG BETER BEELD

  Spannend om de stap te nemen?

  Dat snap ik heel goed! Het is de eerste stap naar een heel mooi, waardevol maar ook transformerend commitment naar jezelf. 

  Ik spreek je nog even liefdevol moed in via onderstaande video,
  want ik ben er voor je en we kunnen dit samen aan!