KEUZEHULP

Wij zijn er voor jou, waar je ook mee zit. Al onze Essentials hebben een positieve werking op jouw systeem. Onder de Essential lees je waarbij deze jou hoofdzakelijk ondersteunt. Wanneer je op de Essential klikt volgt er een uitgebreide omschrijving. Welke voelt goed voor jou?

Kun je niet kiezen? Sluit dan je ogen, adem 4 seconden in en 6 seconden uit. Herhaal dit 3 keer.
Open dan je ogen, wat is het eerste wat in jou opkomt? 

             Collecties

Health

Self-care

Healing

Sensitivity

Ceremony

Ik voel me

Ik heb nodig

Ik wil

Ik heb

bodyguard.

Spray // Beschermt je energie

26,-

roots.

Olie // Helpt je
aarden

19,-

roots.

Spray // Helpt je
aarden

26,-

cleanse.

Spray // Reset en laat negativiteit los

25,-

sense.

Olie // Innerlijke
Balans

23,-

sense.

Spray // Innerlijke
balans

27,-

sensitivity kit.

Sprays // Voor jouw sensitieve
super power

102,-
92,-