fbpx

magie in een flesje

Hoe zou het zijn als ik mijzelf precies kan geven wat ik nodig heb om door blokkades heen te breken? Blokkades die ervoor zorgen dat ik me niet mezelf voel, dat ik me niet gezond voel of niet helemaal gelukkig ben?

Tijdens mijn eigen proces vond ik hier een oplossing voor. Een magische oplossing zelfs, die de kracht van geur en helende energie combineert. Ik wil niets liever dan dit met jou delen.

 

THERAPEUTISCHE WERKING

ENERGETISCHE FREQUENTIES

VANUIT EIGEN BEHOEFTE ONTSTAAN

holistische

heling

Test welk energie type jij bent

‘We gaan remedies maken’, fluisterde mijn innerlijke stem tijdens een meditatie. Remedies in geur en energie. Remedies die jou en vele vrouwen helpen om echt vanuit hun essentie te leven. Bij een remedie wordt een energetische boodschap opgeslagen in een drager, zoals water.

Hoe werkt dat precies?

Alles om ons heen bestaat uit energie. Ook wij als mens. We bestaan uit hele kleine energiemoleculen die op een bepaalde frequentie trillen.

Als energetisch healer draag ik hoge trillingen over aan het water in de blends. Dit doe ik o.a. door middel van reiki. Wanneer jij JAIA’s sprays en oliën gebruikt, neemt jouw systeem deze hoge trillingen over.

De blokkades in ons systeem hebben iets unieks nodig. Niet alleen fysiek, maar ook op mentale, emotionele en energetische laag. Dat is ook onderdeel van ons. Problemen op al deze lagen oplossen, geeft jou de ruimte om echt vanuit jouw true nature te leven. En dat is precies waar de JAIA essentiële oliën en sprays bij helpen!

In mijn meditaties kreeg ik verschillende helende visualisaties in energie als “downloads” door. Downloads van een groter energieveld dat in en om ons heen beweegt. Als healer wist hoe ik die speciale visualisaties en hun trilling kon omzetten naar remedies. Zo zijn de JAIA sprays en oliën ontstaan. We zetten de kracht van essentiële oliën in en voegen daar een heel bijzonder element aan toe: energetische imprints om specifieke blokkades in jouw systeem weg te nemen. Magie in een flesje dus!

zo werken energetische frequenties

Einstein leerde ons in de Kwantumfysica dat alles om ons heen uit minuscule energiedeeltjes bestaat. Elk energiedeeltje heeft een bepaalde trilling. Jouw systeem pakt deze energetische informatie op en past zich aan door jouw eigen trilling omhoog of omlaag te brengen. Dit is enorm van invloed op hoe jij je fysiek en emotioneel voelt. Je kunt de trilling van energie ook bewust aansturen met energie van een hele hoge trilling. Het is namelijk zo: hoe hoger de trilling, hoe groter de helende werking van de energie. De sprays en oliën van JAIA bevatten hele hoogwaardige energetische trillingen waardoor ze jou ondersteunen in je healing en selfcareproces en zelfs energetische blokkades kunnen wegnemen.

dit is de kracht van geur

Essentiële oliën zijn aromatische vloeistoffen die gewonnen worden uit verschillende delen van een plant.  Met verschillende organen, zoals je neus en je huid, neem je de geuren en bestanddelen van de essentiële olie op. Dit zorgt ervoor dat je hersenen een signaal ontvangen. Geuren kunnen onze stemming beïnvloeden, ontspannend werken en kunnen je zelfs terugbrengen naar specifieke herinneringen. Zo biedt elke essentiële olie een specifieke ondersteuning op fysiek, mentaal, emotioneel en/of energetisch niveau. Omdat er zoveel verschillende essentiele oliën met ieder hun specifieke eigenschappen bestaan, is er voor elke behoefte is wel een passende olie te vinden die ondersteuning en/of verlichting biedt.

 

JAIA heeft verschillende collecties van sprays en oliën: Health, Healing, Deep Healing en de speciale Sensitivity lijn. We gebruiken 100% biologische essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. Alle blends worden met de hand gemaakt, met de grootste zorg en heel veel liefde.

Meer leren?
Luister deze True Nature podcast aflevering over de JAIA sprays en oliën.