fbpx
Masterclass sterke zelfverzekerde vrouw

JAIA staat voor Just As I Am.

En dat is waar het om gaat: jouw ware ik. Het ontwikkelen van jouw sensitieve true nature is de essentie. De bodem. Je fundament. Het is de basis van jouw persoonlijke ontwikkeling, herstel, geluk, gezondheid, dromen, verlangens en energie – wat je ontdekt in deze energie type test.

Lorenza is de Founder van JAIA. Tijdens haar herstel proces (van anorexia, depressie & een burn-out) kwam ze erachter dat haar sensitiviteit ontwikkelen de sleutel was naar gelukkiger écht zichzelf worden. Ze ontwikkelde voor zichzelf een unieke methode waarin je je niet aanpast aan de lasten van je sensitiviteit maar echt leeft vanuit jouw (sensitieve) true nature fundament. Jezelf zijn dus, op je eigen authentieke manier kan makkelijker met de energie type test.

GRATIS webinar:

Leef vanuit je
true nature

WIL JIJ:

• Leren hoe je in 5 stappen dichter bij je true nature komt

• 8 praktische tips over hoe je keuzes maakt die voor jou belangrijk zijn, los van de standaard in de maatschappij

• Je meteen een stuk sterker voelen door een oefening in deze masterclass

• Weten wat ervoor nodig is om vanuit je sensitieve true nature te leven?

Laat hieronder je gegevens achter. Bevestig je email en dan krijg je gratis toegang tot de masterclass! 

Wij gaan vanzelfsprekend vertrouwelijk met je gegevens om. Je ontvangt een mail met toegang tot de masterclass. Check voor de zekerheid ook even je spambox als de mail niet in je inbox verschijnt.

wat deelnemers zeggen over het
True Nature programma + de JAIA methode

Ik ben veel dichter bij mijn diepere zelf gekomen

Ik heb het True Nature programma en de begeleiding van Lorenza echt als enorm waardevol ervaren. Een enorm kado aan mijzelf. Het programma is echt supergoed opgebouwd, alles ziet er prachtig uit en is met super veel aandacht en liefde ontwikkeld. Lorenza gaf mij meteen een heel warm gevoel, heeft aan een paar woorden genoeg om je met al haar ervaring, kennis en kunde te begrijpen en echt verder te kunnen helpen op een enorm liefdevolle manier. Ik vind het programma een enorme aanrader voor iedere vrouw die worstelt met haar hooggevoeligheid en hier echt stappen in wil zetten. Ik ben door het programma veel dichter bij mijn diepere zelf; true nature gekomen op allerlei fronten. Waar ik mijn hooggevoeligheid voorheen alleen als een last ervaarde en me er geen raad mee wist, ervaar ik het nu al veel meer als een kracht, die ik alleen nog maar verder mag gaan ontwikkelen. Ik voel oneindig veel dankbaarheid voor het mogen volgen van dit programma, het warme contact met Lorenza en de stappen die ik mag zetten in mijn proces.

               Danielle

  Ik ging maar door en leefde al die tijd volgens de maatstaf van de maatschappij…

  Het True Nature programma heeft mij geleerd om nu echt naar mijzelf te gaan luisteren. Te ontdekken wie ik diep van binnen echt ben, en wat er al die tijd in mij niet aan het licht mocht komen van mezelf. Gewoon omdat ik maar doorging, teveel met mijn hoofd bezig was en ik leefde naar de maatstaf van de maatschappij.

  Nu kan ik veel beter aanvoelen wat ik wil en heb ik meer inzicht in wat mijn sensitieve krachten en het verbonden zijn met mijn eigen fundament.
  Dit programma biedt zoveel meer dan ik vooraf had kunnen bedenken. Ik heb mijn diepere true nature (ware ik)  zoveel beter leren kennen.

   

                Claudia