fbpx

keuzehulp sprays + oliën 

Stel jezelf eens de vraag: wat wil jij jezelf geven? Je lichaam ondersteunen bij een fysieke klacht? Jezelf empoweren? De blokkades wegnemen om te leven zoals je diep van binnen bent? De kracht ervaren van jouw sensitiviteit? Je weet zelf het allerbeste wat je écht nodig hebt op dit moment. De keuzehulp helpt je op weg om de beste match te vinden tussen jouw behoefte en onze sprays en oliën. De flesjes vol magie zijn remedies in energie en geur om jou hierbij te helpen.

IK VOEL ME…

Angstig

Boos

Somber/Depressief

Gestrest

Niet thuis op aarde

Niet geaard

Onder- of overprikkeld

IK HEB NODIG…

Energie

Geborgenheid

Innerlijke ruimte

Mijn intuitie

IK WIL…

Balans

Beter slapen

Dromen waarmaken

Grenzen aangeven

Loslaten

Productiviteit

Ontspanning

Uit mijn hoofd komen

IK HEB…

HSP lasten

Buikpijn

menstruatie pijn

Hoofdpijn

Geen concentratie

een zwak immuunsysteem

Zelfliefde nodig

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hoe komen jullie prijzen tot stand?

Alles wat wij doen bij JAIA, doen wij vanuit één missie: vrouwen helpen om te leven vanuit je ware essentie, je true nature. In onze eigen zoektocht waren essentiële oliën en energie remedies zo helpend en waardevol. Deze extra support gunnen we elke vrouw en zo zijn de healing sprays en oliën van JAIA ontstaan. We maken gebruik van hoge kwaliteit, biologische ingrediënten en voegen speciale energiefrequenties toe aan ieder flesje. Echt iets bijzonders dus! Toch kiezen wij ervoor om onze prijzen heel toegankelijk te houden. Zo kunnen we deze magie met zoveel mogelijk vrouwen delen. We willen er echt voor je zijn.

Waarom kiezen jullie voor olie blends?

We willen het zo makkelijk mogelijk voor je maken! Pure essentiële oliën kun je niet direct op je huid gebruiken, maar moet je mengen met een draagolie. Om te voorkomen dat je thuis eerst in de weer moet met allerlei verschillende oliën en flesjes, hebben wij gekozen voor olie blends. Vanuit onze deskundigheid hebben wij de perfecte samenstellingen gemaakt die je meteen kan gebruiken.

Wat is de helende energetische werking van jullie sprays en oliën?

In onze sprays en oliën zit veel meer dan wat je kunt zien en ruiken. Elke blend is verrijkt met een unieke energetische imprint die jouw systeem ondersteunt met een specifieke helende werking. Alles om ons heen bestaat uit minuscule energiedeeltjes. Elk energiedeeltje heeft een bepaalde trilling. Jouw systeem pakt deze energetische informatie op en past zich aan door jouw eigen trilling omhoog of omlaag te brengen. Dit is enorm van invloed op hoe jij je fysiek en emotioneel voelt en op alle healingsprocessen waar je mee bezig bent. Je kunt de trilling van energie ook bewust aansturen met energie van een hele hoge trilling. Het is namelijk zo: hoe hoger de trilling, hoe groter de helende werking van de energie. Dit is ook de speciale werking van de sprays en oliën van JAIA. Deze bevatten hele hoogwaardige energetische trillingen waardoor ze jou ondersteunen in je healing en selfcareproces en energetische blokkades kunnen wegnemen.

Wanneer kies ik voor een spray en wanneer voor een olie?

Dit is een kwestie van voorkeur. In principe zit er niet veel verschil tussen onze sprays en oliën. Het grootste verschil zit in het gebruik ervan.

De olie kun je fijn bij je dragen op je huid waardoor je de geur ook wat langer op je huid ervaart. Ook neem je een olie makkelijker mee onderweg.

De spray kun je om je heen sprayen wat een hele fijne helende energie in de ruimte geeft waarin je hem gebruikt. De geur hangt in deze om je heen wat ook heel prettig is. 

Daarnaast is het zo dat een olie wat aardender is (geeft dus net wat meer body en kracht) en een spray wat energetischer doorwerkt (zorgt dus voor een diepere transformatie). Dit is een heel subtiel verschil maar je kunt je dus afvragen: heb ik op het gebied van de healing essential vooral meer kracht en aarding nodig? Indien ja, kies dan de olie. Of heb je juist meer transformatie en ondersteuning in je energie systeem nodig? Indien ja, kies dan de spray. 

Twijfel je? Probeer eens in te voelen wat je gevoel zegt! Bestel je meerdere producten? Kies dan van de ene essential een spray en van de ander een olie. Zo kun je ontdekken wat voor jou persoonlijk het fijnste werkt! 

Wat is het verschil tussen de collecties Healing en Deep Healing?

De Healing collectie is er om jou te empoweren in het dagelijkse leven. Het is jouw toolkit waar je op terug kunt vallen op het moment dat je de verbinding met je ware essentie eventjes niet voelt. Zoals een extra dosis happiness, meer energie, innerlijke rust of intunen op je intuitie. De Deep Healing collectie gaat nog een stapje verder. Het zijn therapeutische blends die je helpen om te werken aan diepere blokkades. Om vanuit gevoelens van onzekerheid, depressie, onveiligheid of angst weer terug te komen bij je eigen fundament. Zo is de Happy blend uit de Healing collectie er voor iedereen die zich wat lichter en vrolijker wil voelen op een dag. Holy Joy van de Deep Healing collectie gaat dieper, voor als je langdurig last hebt van depressie en somberheid.