KEUZEHULP

Wij zijn er voor jou, waar je ook mee zit. Al onze Essentials hebben een positieve werking op jouw systeem. Onder de Essential lees je waarbij deze jou hoofdzakelijk ondersteunt. Wanneer je op de Essential klikt volgt er een uitgebreide omschrijving. Welke voelt goed voor jou?

Kun je niet kiezen? Sluit dan je ogen, adem 4 seconden in en 6 seconden uit. Herhaal dit 3 keer.
Open dan je ogen, wat is het eerste wat in jou opkomt? 

Collecties

Ik voel me

Ik heb nodig

             Ik wil

Balans

Bij mijzelf blijven

Beter slapen

dromen waarmaken

Grenzen aangeven

Loslaten

Productiviteit

Ontspanning

Uit mijn hoofd komen

Zelfvertrouwen

Ik heb

sense.

Olie // Innerlijke
balans

23,-

sense.

Spray // Innerlijke
balans

27,-

Online
Retreat

7 Day Self-Care Rules Retreat

39,95