KEUZEHULP

Wij zijn er voor jou, waar je ook mee zit. Al onze Essentials hebben een positieve werking op jouw systeem. Onder de Essential lees je waarbij deze jou hoofdzakelijk ondersteunt. Wanneer je op de Essential klikt volgt er een uitgebreide omschrijving. Welke voelt goed voor jou?

Kun je niet kiezen? Sluit dan je ogen, adem 4 seconden in en 6 seconden uit. Herhaal dit 3 keer.
Open dan je ogen, wat is het eerste wat in jou opkomt? 

Collecties

Ik voel me

             Ik heb nodig

Energie

Geborgenheid

Innerlijke ruimte

Innerlijke rust

Inzicht

Kracht

Mijn intuïtie 

Positiviteit

Ik wil

Ik heb

intuition.

Olie // Ondersteunt je
innerlijke wijsheid

24,-


Wil jij leven vanuit wie je diep van binnen echt bent?

Ontdek dan meer over het true nature programma.

 → → →

Wie ben ik