fbpx

Het
True Nature
coaching
programma  

leven vanuit wie jij echt bent, life purpose coaching, HSP coaching, burn-out, depressie, eetstoornis

Ervaringsdeskundigheid

AL VELE successtories

Deelneemsters True Nature methode

True Nature Podcast downloads

%

Van de deelnemers voelt zich gelukkig, krachtig en gezond na het volgen van het True Nature coaching programma

voor wie …

Voor de bewuste sensitieve vrouw die wil leven vanuit wie ze zelf echt is zónder zichzelf aan te passen aan de standaard in de maatschappij

Je weet dat er zoveel meer in jou zit. Dat je ergens diep van binnen een heel sterk innerlijk vuurtje hebt, maar je gaat nog teveel over je grenzen heen, kiest je innerlijke criticus boven je intuïtie, ervaart last van je sensitiviteit en eventuele andere wake-up calls. Dat moet toch anders kunnen?

THAT’S ME

Diepgang?
yes please 


De afgelopen jaren heb je al van alles geprobeerd. Je vloog door zelfhulpboeken alsof ze lucht waren. Je ging van de ene therapeut naar een andere psycholoog. Vol vastberadenheid om weer gelukkig te worden. Om echt lekker in je vel te komen dit keer. Omdat je voelt dat er veel meer in jou zit. Dat voel je nu nog steeds, maar het komt er niet uit. 

Het frustreert je. Doorzoeken op wilskracht. Last ervaren van je sensitiviteit. Misschien wel niet de restjes van jouw burn-out los kunnen laten. Je bent moe maar het lukt je nog steeds niet om je grenzen goed aan te geven en om die innerlijke criticus in je hoofd te temmen.

Je bent somber, overprikkelt en gewoon heel vaak moe. Te vaak – soms wel dood moe.

Als er een boek zou bestaan waar jouw handleiding in zou staan dan zou je als eerste in de rij staan en zou je heel erg hopen dat je in dat boek vindt wat jij hier te doen hebt op aarde. Je zielsmissie wil je vinden, evenals het vertrouwen op je intuïtie. Je wilt weten wie of wat jouw kern is, je wilt alles leren over jouw True Nature fundament en daarmee ECHT jezelf kunnen zijn.

coaching programma voor vrouwen

Leef je voor jezelf? Of voor anderen?

Even serieus. Dat is wel hoe het is. Als je niet vanuit je eigen True Nature fundament leeft dan leef je heel waarschijnlijk niet het leven dat echt bij jou past. Je leeft niet volgens jouw innerlijke vuurtje. 

Diep van binnen doet dat pijn. Dat weet ik, ik ben er zelf ook geweest.

Tijd om NU vanuit jezelf te gaan leren leven. Jouw echte zelf, je ware natuur.

Bewuste sensitieve vrouw in balans

blame it on the sensitivity?

Ik ben het bewijs dat bewuste sensitieve vrouwen juist super verbonden, in balans en volgens hun eigen waarden kunnen leven.

Hi,
Ik ben Lorenza

True Nature Life Coach en holistisch energetisch healer en ik help de bewuste sensitive femme om te leven vanuit haar essentie, oftewel: vanuit een ijzersterk True Nature fundament in haarzelf. 

Dit is mijn allergrootste missie, want dat True Nature fundament is voor mijzelf niet vanzelfsprekend geweest. Ik raakte mezelf enorm kwijt doordat ik me niet herkende en fijn voelde in de standaard van onze maatschappij.  Ik moest daardoor een eetstoornis, burn-out, depressie en fysieke pijnen overwinnen.

Ik zie nu dat waar ik doorheen ging
wake-up calls waren. Ik moest wel opzoek naar wie ik diep van binnen was, anders kon ik niet herstellen. Echter miste ik daarin de begeleiding en tools bij andere coaches, instanties en hulp die ik kreeg.

Daarom ontwikkelde ik mijn eigen methode: De True Nature methode, die ik nu met ontzettend veel liefde met elke vrouw deel die opzoek is naar haar fundament en/of haar wake-up calls wil overwinnen en voorgoed achter haar wil laten.

Sensitieve, sterke vrouw

MIJN LEVEN NU..

• Ik ben helemaal gezond en super gelukkig. Heb ik absoluut geen last meer van mijn sensitiviteit, ben ik nooit meer overprikkeld en zou ik mijn sensitieve kracht voor geen goud meer willen missen

• Heb ik gedag gezegd tegen mijn extreme vermoeidheid en over mijn grenzen gaan. Ik heb mijn innerlijke criticus in  een schatkist begraven en leef heel intuïtief vanuit mijn eigen kracht

• Heb ik voor mezelf heel duidelijk wat mijn True Nature waarden zijn. Zo is voor mij vrijheid enorm belangrijk en heb ik inmiddels al 2 jaar in Thailand gewoond en woon en werk ik nu vanuit Ibiza

• Heb ik een methode gevonden waarmee ik inmiddels +400 vrouwen met veel succes heb mogen helpen om vanuit hun True Nature te leven en daarmee alle wake-up calls die ze ervaarden los te laten (HSP, eetstoornis, burn-out, depressie, etc.)

 

Hoe zou het zijn als jij vanuit je True Nature zou leven?

Sluit je ogen anders even. Leg je handen op je hart. Droom even weg bij hoe een leven vanuit je True Nature er voor jou uit zou zien. 

Ik wacht op je – neem je tijd.

Bewuste vrouw true nature programma

hoe voelt dat..

Kun je je er iets bij voorstellen?

Laat me je helpen om van zoeker naar true nature powervrouw te gaan. Zonder over je grenzen te gaan of jezelf weer aan te passen.

Om nu voor eens en voor altijd echt jouw fundament te voelen en vanuit daar jouw zielsmissie – ook wel life purpose – te ontdekken. Verspil geen tijd meer met zoeken, zelfhulpboeken, korte insta trainingen die het zoeken in jou alleen maar versterken omdat je verdwaald in een web van duizend wegen. 

Ik wil je heel graag de weg wijzen. Je aan de hand meenemen. Net zoals ik zelf zo heb verlangd tijdens mijn proces.

Leef je true nature

 

Het TRUE NATURE coachingprogramma is hét 9 maanden programma voor de bewuste sensitieve vrouw die zoekende is naar wie ze diep van binnen écht is

 

 Leef je True Nature

IT’S THE TIME NOW. 

Tijdens het True nature programma gaan we aan de slag met de unieke True Nature Coachingsmethode. Een methode met 8 pijlers waarin je van zoeker naar leven vanuit een hele sterke innerlijke verbinding gaat, vol zelfliefde en een ijzersterke intuïtie. En niet onbelangrijk – je komt er achter waar jouw innerlijke vuurtje van gaat branden (life purpose) en hoe je dicht bij jezelf en jouw waardes kunt blijven. 

het programma

//  9 maanden persoonlijke groei naar een super sterk True Nature fundament met het online Coaching Programma

//  Holistische tools zoals meditaties, healingssessies, yogalessen – voor Body, Mind, Soul

// 24/7 Support in de online community 

// Gericht op blijvende verandering & diepgang – geen quick fix of korte cursus maar 100% waarmaken van jouw intenties 

// 10 Groepscoachingssessies met een kleine groep vrouwen net als jij, voor heel veel herkenning 

// Per module extra Q&A sessies voor vragen en nog meer support

 

97% van de
deelnemers maakt een enorme transformatie door.

Het programma is niet voor niets 9 maanden. De 9 is het getal dat staat voor het einde van een cyclus, een zwangerschap, een re-birth van jezelf. Een nieuwe zelf, of eigenlijk eerder – de echte zelf die jij diep van binnen bent. 

WAT KRIJG JE

 Werkboeken met diepgang, oefeningen
en voorbeelden uit de praktijk

Per module krijg je een werkboek met praktische tools, oefeningen, informatie en persoonlijke verhalen van deelneemsters uit de praktijk. Je kunt de werkboeken uitprinten en ik vraag je daarnaast om zoveel mogelijk in je journal op te schrijven zodat je niet veel online hoeft te zijn. 

Powerful Holistische
Healing Tools

Het heeft geen zin om alles alleen maar met je hoofd te leren. Daarom haal je naar mijn idee vaak te weinig uit online cursussen of therapie sessies; je lichaam, emoties en energie systeem worden dan compleet vergeten. Bij dit programma is dat anders. Per module krijg je een yogales (8 totaal) die je helpt te voelen, een meditatie (ook 8 totaal) die je helpt echt verandering te maken en energie oefeningen waardoor je jezelf, je grenzen en je energie-type nog beter leert kennen. 

Coachingssessies, healingssessies
en inspirerende lessen

Dit programma is echt een coachingsprogramma wat betekent dat ik er voor je ben. Altijd. Ik help je erdoorheen. Dat doe ik via mailcoaching waarin ik je vraag om minimaal per module een reflectie naar me te mailen en waarin ik altijd binnen 24 uur uitgebreid bij je terug kom als ik iets voor je kan doen, in de community en daarnaast in de groepscoachingssessies die we per module doen. Ik ben eerlijk, ik zal er echt voor je zijn en je ook echt helpen en supporten zodat je voor 100% door het programma heen komt

Het was oprecht één van mijn meest waardevolle en levensveranderende ervaringen ooit om mee te doen aan het True Nature coaching programma! 

– Marie-Joëlle

HSP coaching programma sensitief

hoe zou jouw transformatie eruit kunnen zien

Kijk maar wat anderen zeggen en droom even weg bij jouw verandering 

“Ik leef niet meer volgens een label en kan voor het eerst in mijn leven echt mezelf zijn.”

“Iedereen vertelt me dat ik er zo stralend uit zie.”

“Ik heb eindelijk een baan die echt bij me past omdat ik nu weet wat voor mij belangrijk is.”

“Ik zit lekker in mijn vel, ben gezonder, heb eindelijk een gezond gewicht en een gezondere relatie met eten.”

“Mijn omgeving ziet me niet meer als een zwak vogeltje waar rekening mee gehouden moet worden, omdat ik ze eindelijk mijn echte kracht kan laten zien!”

“Ik ben zoveel gelukkiger nu ik geen last meer ervaar van mijn hoogsensitiviteit en echt hersteld ben van mijn burn-out. Ik sta zelfs weer open voor een nieuwe relatie in mijn leven.”

Ik hield mezelf klein door de HSP-lasten die ik ervaarde, terwijl ik wist dat er diep van binnen zoveel meer in mij zat. Nu leef ik vanuit mijn true nature en dat is een wereld van verschil.”

niet voor iedereen

Voor de bewuste sensitieve vrouw klaar voor verandering en diepgang

In een meest ideale wereld zou ik het liefst iedereen helpen, maar dat kan helaas niet. En diep van binnen wil ik dat toch ook eigenlijk niet. Want ik weet dat het True Nature programma ongelofelijk goed past bij de bewuste sensitieve vrouw die klaar is voor een verandering. Die echt wil gaan voor een leven dat werkelijk bij haar past, vanuit haar intuitie wil leven en haar True Nature fundament en innerlijke vuurtje wil laten branden. Herkenbaar? Dan zit je goed!

Ben je opzoek naar een quick fix? Wil je leren omgaan met je burn-out of HSP klachten? Dan is het programma niet geschikt voor jou omdat we in dit programma echt gaan voor diepgang en verandering, niet met het leren leven met je klachten.

Twijfel je? We kunnen een vrijblijvende kennismaking inplannen zodat ik met je mee kan kijken of het programma bij je past!

JAIA & Lorenza
GEZIEN IN..

wat deelnemers zeggen over het
True Nature coaching programma

plan jouw  gratis kennismakingsgesprek!

Ik ben oprecht begaan met je en kijk heel graag met je mee of dit programma wel écht iets voor je is

Zo’n stap maken voor jezelf, om echt aan je persoonlijke groei en levensveranderende fundament te werken,  kan behoorlijk spannend zijn. Dat snap ik heel goed. En dus wil ik heel graag met je mee kijken of dit programma wel echt iets voor je is. Want; er zijn maar 10 plekjes vrij en die wil ik geven aan vrouwen waarvoor dit programma echt meant to be is. Dat is mijn enigste doel en missie: de vrouw helpen die zoekende is, die echt vanuit haar true nature wil leven. 

Maar ben jij dat? Laten we dat samen voor de zekerheid uitzoeken! Vraag via de knop hieronder een gratis kennismakingsgesprekje aan. Dan bellen we, geef ik oprecht en eerlijk advies en raad ik je mogelijk ook andere alternatieven aan indien dat nodig/beter passend is. 

Weer lichter gaan leven vanuit wie jij echt bent!

Wanneer je kiest voor het True Nature programma geef je jezelf zo’n waardevol cadeau. Een investering die betrekking heeft op de rest van je leven. Je krijgt:

 

het 9 maanden
TRUE NATURE coachingsprogramma
Start

De totale waarde van het gehele 9 maanden programma bedraagt
€ 2.295,- , je volgt het
programma nu voor 

€850,-

Dit is wat je krijgt:

 • Meer dan 100+ lessen verdeeld over 8 modules t.w.v. €1000,-
 • 16 verdiepende yogalessen en healingsmeditaties t.w.v. €195,-
 • 10 groepscoachingssessies t.w.v. €750,-
 • 9 maanden lang community toegang + support (t.w.v. 250)
 • Extra inspirerende video’s + Q&A’s voor vragen en support
 • Betaling per maand mogelijk
* Betaling in termijnen mogelijk
* Eenmalige investering met levenslang profijt 

 

het 9 maanden
TRUE NATURE coachingsprogramma
Prive

De totale waarde van het gehele 9 maanden programma bedraagt
€ 2.295,- , je volgt het
programma + 
4 prive sessies nu voor

€1395,-

Dit is wat je krijgt:

 • Alles wat je bij True Nature Start ook krijgt
 • Vier individuele coachings- en/of healingssessies om samen met Lorenza nog dieper en persoonlijker op het True Nature coaching programma in te gaan

Informeer naar de mogelijkheden: 
lorenza@thepowerofjaia.nl

HSP coaching

Ik ben veel bewuster geworden van allerlei gedachten, patronen, overtuigingen etc. die in mij zitten en kan dit steeds beter loskoppelen van mijzelf. Ik leer steeds meer te vertrouwen op mijn intuïtie en op mijn eigen pad, los van alles wat er zogenaamd in onze maatschappij ‘zo hoort’. Ik begin er zelfs trots op te worden dat ik zo gevoelig ben en zie er ook de mooie, positieve kanten van in. In plaats van aan de zijlijn van mijn eigen leven te staan, voel ik dat ik er weer steeds meer middenin sta. 

Het programma voelde voor mij zó compleet en waardevol! De begeleiding was super, ik kan me geen fijnere coach voorstellen. Zeker gezien mijn ervaringen met andere ‘coaches’/psychologen, was dit zo’n ontzettende verademing. Om eindelijk ook 100% begrepen te worden en vooral ook serieus genomen te worden. Door dit programma heb ik me voor de eerste keer in mijn leven écht begrepen gevoeld.

 

             Michelle

HSP coaching programma sensitief

Ik kan wel zeggen dat het één van mijn waardevolste ervaringen ooit was en daar ben ik zo dankbaar voor!

Ik kijk met een enorm goed gevoel terug naar de afgelopen zes maanden. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn angsten opzij heb gezet om deze cursus te volgen. Ik kan wel zeggen dat het één van mijn waardevolste ervaringen ooit was en daar ben ik zo dankbaar voor! Waar ik zes maanden geleden niet van een toekomst durfde dromen, kijk ik nu enorm uit naar de toekomst.

Op begin van het True Nature coaching programma had ik nooit gedacht dat ik zo een groei zou meemaken. Dat ik mezelf niet meer moet verstoppen voor wie ik ben, vind ik nog het meest waardevol. Vandaag de dag sta ik veel sterker in mijn schoenen, weet ik veel meer wat ik wil en vooral wat ik niet wil en durf ik meer en meer mijn intuïtie te volgen. Kortom het TRUE NATURE coaching programma heeft mijn leven veranderd en daar kan ik enkel maar heel dankbaar voor zijn.  

 

     Marie-Joelle

Hoe je durft te kiezen voor jezelf

Ik sta nu echt zoveel meer in mijn kracht en voel steeds meer zelfliefde, waardoor ik mijn grenzen beter aan kan geven

De hoeveelheid kennis en inzichten die het programma biedt had ik van te voren nooit verwacht. Echt ongekend. Daarnaast vind ik de verfrissende kijk en altijd vanuit een positieve benadering echt heel erg fijn. De opbouw in de modules is ook echt heel sterk. Het persoonlijk contact, de coaching per mail en in mijn geval ook de healingssessies vond ik echt heel prettig. Wat me daarnaast aanspreekt is dat het design van het programma heel mooi is vormgegeven zodat het ook fijn voelt om met het programma bezig te zijn.

Ik heb niet alleen mijn true nature weer helder voor de geest, maar ik sta ook meer in mijn kracht. Dat klinkt enorm cliche, maar dat is een grote transformatie. Mijn emoties mogen er zijn en leren me welke verlangens daaronder zitten. Ik ben trots op wie ik ben en durf daar meer en meer voor te gaan staan. Dit was voor mij echt een transformerend proces en ik ben absoluut heel erg gegroeid.

               Hanneke

  Benieuwd naar de ervaring van anderen? 


  Klik op onderstaande knop om meer te lezen over wat deelneemsters me tijdens het programma vertelden! 

  FAQ →

  Hoeveel persoonlijke aandacht zit er in het programma?

  Het True Nature programma is echt een coachingprogramma waarin je de support en coaching krijgt  die jij nodig hebt om echt jouw intenties, dromen en doelen waar te maken. Er zijn 2 varianten. In het start pakket heb je altijd 24/7 support in de community. Daarnaast 2x per maand een groepscoachingssessie. In het prive pakket krijg je ook nog 4 individuele coaching- en/of healingssessies. 

  Ik heb geen burn-out of andere klacht, behalve dan dat ik last ervaar van mijn sensitiviteit en ik echt zoekende ben, een vol hoofd heb en niet lekker in mijn vel zit, ben ik ook geschikt?

  Absoluut! Mits je echt voor die verandering wilt gaan en niet op zoek bent naar een ‘quick fix’. Je behoort dan tot de andere 40% van de deelnemers die echt vanuit het fundament in haarzelf wil leven, rust in haar hoofd wil en zich eindelijk echt goed en energiek wil voelen. Een groot deel van de deelneemsters doet mee omdat ze niet meer wil zoeken naar wie ze zelf is en echt haar eigen fundament wil voelen. Dat betekent dat je wilt leren innerlijke rust te ervaren, op je intuitie te vertrouwen, je innerlijke criticus wilt temmen en echt volgens je eigen waarden en grenzen wilt leven. Herken je dat? Zo ja, laten we jouw True Nature fundament gaan bouwen!

  Ik vind het best spannend om deze investering te maken.

  Dat snap ik heel goed, echt, ik gunde mezelf vroeger namelijk ook heel weinig en vond het zo lastig om voor mijzelf te kiezen. Je herkent het vast, zeker omdat je wellicht al meerdere dingen hebt geprobeerd op jouw zoektocht of omdat je het ook lastig vindt om jezelf dit echt te gunnen. Ik geloof alleen in echt resultaat en daarom zorg ik ervoor dat je alles krijgt wat jij nodig hebt. Ik geef je maatwerk naast het programma als dat nodig is (bijvoorbeeld extra opdrachten) en je hebt intensief contact met mij zodat ik je echt door dit proces heen kan leiden

  Alle deelnemers hebben me achteraf verteld dat ze de stap om mee te doen zo eng vonden, maar ze al na 2 weken voelden dat het programma precies was wat ze nodig hadden en heel veel vertrouwen voelden. Juist omdat het absoluut geen standaard coaching programma is waarin je vanuit een negatieve benadering leert om met je lasten om te gaan. Hun ervaringen lees je hier.

  Ik geloof eigenlijk niet dat ik veel uit de coaching kan halen omdat het online en in mijn eigen tijd is, ik ben bang dat ik het niet goed op kan brengen.

  Ik schud je bij deze de hand. Ik geloof zelf namelijk ook niet zo heel erg in standaard online programma’s die je helemaal zelf doet. Daarom is dit programma anders. Het is een echt coaching programma waarin je dingen zowel in je eigen tijd doet als samen met mij en in de (online) groep. In de groepscoaching gaan we samen met elkaar dieper in op de modules. Daarnaast help ik je echt verder als je vast zit. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Het fijne is dat je zelf ruimte vrijmaakt om met de module bezig te zijn en dat ik je daarnaast dus verder help om echt jouw vooruitgang te coachen. Het programma is daarmee uniek in zijn soort.

  Ik ben bang overprikkelt te raken omdat het om een online programma gaat.

  Het True Nature coaching programma is zo opgebouwd dat je er juist energie van krijgt, hier hoef je dus absoluut niet bang voor te zijn. Over- en onderprikkeling gaan we in het begin van het programma al aanpakken, zodat je dit sowieso niet meer hoeft te ervaren! Daarnaast kun je de ebooks/werkboeken uitprinten waardoor je deze lekker offline kunt doorlopen. De meditaties geven je geen ‘online gevoel’ omdat je alleen maar naar de opname hoeft te luisteren terwijl je lekker ligt te ontspannen met je ogen dicht. De groepscoachingssessies zijn wel online. Dit ervaart elke deelnemer juist als prettig omdat je de sessies vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving thuis bij kunt wonen. 

  Lorenza is nog best jong.

  Dat klopt, ik ben nu 27 jaar oud. Maar eigenlijk ben ik 40 of misschien wel 50, geen idee haha. Persoonlijk vind ik leeftijd maar een getal. Ik heb in mijn leven veel meegemaakt en heb al heel snel volwassen moeten worden. Ik heb altijd het gevoel gehad mijn leeftijd uit te moeten leggen, omdat mensen het bijzonder vonden dat ik al – op zo’n jonge leeftijd – zo’n enorme hoeveelheid aan wijsheid en kennis in mij heb.

   Voor mij is ervaringsdeskundigheid heel belangrijk. Ik heb zelf gekampt met angst, fysieke pijnen, depressies, een burn-out en een jarenlange eetstoornis, ik weet dus waar ik het over heb. Leeftijd is maar een getal, het zegt naar mijn mening en ervaring verder niets. Ik heb inmiddels meer dan 400 vrouwen met veel succes geholpen waarvan zo’n 95% ouder was dan ik.

  Lange tijd hield ik mijn leeftijd stil omdat ik het wat ongemakkelijk vond, nu doe ik dat niet meer. Dit is wie ik ben, ik ben jong en tegelijkertijd van binnen heel oud, althans als oud zijn gelijk staat aan veel kennis hebben. Als je sensitief bent denk ik dat je wel begrijpt wat ik bedoel, ze noemen dit ook wel een oude ziel hebben. Ook jij hebt waarschijnlijk veel (nog onontdekte?) wijsheid in je die je voor jezelf en anderen in kunt zetten. Laten we die ook in jouw true nature naar boven gaan halen! 

  Kan ik dit coaching programma ook volgen als ik in een ander behandelingstraject zit?

  Ja dat kan zeker. 60% van de oud-deelneemsters heeft gekampt met een burn-out, depressie, eetstoornis, angst of fysieke (chronische) pijnklachten. Een deel daarvan was daar nog voor in behandeling toen ze met het programma begonnen, het andere deel liep vast in de behandeling en probeerde op eigen houtje verder te komen. De hele JAIA methode is ontstaan omdat er in reguliere behandelingen te weinig echt goede aandacht is voor sensitiviteit. Je sensitiviteit ligt onder alles. Dat wat je ervaart (dus die burn-out, depressie, etc.) is een wake-up call van jouw systeem om echt met je sensitiviteit aan de slag te gaan. Alleen als je dat doet kun je echt blijvend en langdurig herstellen, dat durf ik je te beloven.

  Ik heb nogal last van stemmetjes die mij klein houden, mijn innerlijke criticus staat mijn groei in de weg.

  Zo herkenbaar, alle deelneemsters hebben er last van. Echt, je bent niet alleen. In het True Nature coaching programma gaan we die innerlijke criticus dan ook gelijk aanpakken. Klaar ermee! Ik ga je daarbij helpen. Je moet hem alleen voor nu heel even uit schakelen om die eerste stap te zetten. De eerste stap om je in te schrijven, daarna neem ik je aan de hand verder mee.

  En, zat je vraag ertussen?

  Zo niet mail me dan gerust (op: lorenza@thepowerofjaia.nl), dan help ik je verder.

  Er zit super veel liefde in dit programma en de resultaten zijn zo goed doordat ik iedereen er echt doorheen coach. Ik verwacht dan ook van je dat je echt voor het programma gaat. Dat kan alleen als je goed bij het True Nature coaching programma past.

  Twijfel je? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. Dan kijk ik vrijblijvend met je mee!