fbpx

Healingssessie(s)

Ik help je om dat wat jou
ervan weerhoudt vanuit je
True Nature te leven los te laten

jouw true nature fundament

Ik help jou als bewuste vrouw en sensitive femme ontdekken wie je diep van binnen echt bent. Ik leer je leven vanuit je true nature & help je om jouw life purpose te ontdekken zonder jezelf te verliezen in de standaard en verwachtingen van de maatschappij.

We gaan opzoek naar het sterke fundament in jezelf, waarvanuit je je echt goed, gelukkig en gezond kunt voelen. 

true nature
coaching
programma

Hét online coachingsprogramma voor de bewuste, sensitieve vrouw die zoekende is naar wie ze diep van binnen echt is; haar True Nature.

Vindt het fundament in jezelf, kom in je eigen kracht te staan en zeg goodbye tegen alle lasten van je sensitiviteit, het jezelf aanpassen en het over je grenzen gaan door het naleven van de ‘standaard’ van de maatschappij.
 

ik leerde om echt mezelf te mogen zijn
en mijn eigen pad en intuïtie te gaan volgen

Ik benaderde Lorenza omdat ik al een aantal jaar weet dat ik hooggevoelig ben. Door de jaren heen had ik daar al veel verdieping in gezocht, maar ik kon dit niet omzetten tot een kracht. Ik bleef last van mijn sensitiviteit ervaren. Door de fijne coachingssessies viel de verdieping van de afgelopen jaren eindelijk op zijn plek en leerde ik om echt mezelf te mogen zijn en mijn eigen pad en intuïtie te gaan volgen.

               Kyra

  Ik wil in mijn kracht komen te staan met het volle vertrouwen in mijzelf en gebruik maken van al mijn kwaliteiten.

  Als gevoelige vrouw herken je vast dat je zoekende bent naar wie je zelf echt bent. Je hebt je waarschijnlijk een groot deel van je leven aangepast en anders gevoeld. Je bent over je grenzen gegaan, overprikkelt geraakt en misschien ben je zelfs wel de wake-up calls van het onderdrukken van je sensitiviteit tegen gekomen; een burn-out, eetstoornis, depressie, fysieke pijnen of angsten. Je weet niet hoe je echt jezelf kunt zijn, zit veel in je hoofd, hebt een enorm sterke innerlijke criticus en bent continu in strijd tussen je eigen intuïtie en verlangen en dat wat de maatschappij of de mensen om jou heen van je verwachten. Het label ‘HSP’ geeft je herkenning, maar tegelijkertijd weet je niet wat je er echt mee moet omdat je er last van blijft ervaren. Je hebt het gevoel dat je jezelf klein houdt en dat er meer in jou zit. Maar wat?  

  Herken je dit? Laat mij je dan helpen om te ontdekken wie jij diep van binnen echt bent. We gaan samen een enorm sterk true nature fundament in jou naar boven halen zodat je niet meer hoeft te zoeken naar jezelf, niet meer over je grenzen hoeft te gaan, en je je gewoon écht goed kunt voelen. Zonder dus die lasten of wake-up calls, maar helemaal in je eigen kracht. 

  We maken eerst samen kennis in een gratis gesprek. Daarna stippel ik een voor jou op maat gemaakt plan uit met als doel jouw true nature fundament versterken, in je kracht komen te staan, (verder) herstellen van eventuele wake-up calls (burn-out, depressie, eetstoornis, etc.), weten waar je naartoe wilt en een leven voor jezelf creëren dat niet meer zoveel energie kost en waarin je je gewoon écht goed voelt. 

  van zoeken naar mijn kracht 

  Wat ben ik dankbaar dat Lorenza op mijn pad is gekomen. In mijn grote zoektocht omtrent mijn sensitiviteit hielp lorenza me met haar fijne, zachte persoonlijkheid, kennis, ervaring en begrip naar een sterkere basis in mijzelf. Lorenza voelt zo goed aan waar de ‘problemen’ in zitten, luistert heel goed, neem echt de tijd, vraagt door en komt daarmee echt tot de kern. De praktische tips en oefeningen die je krijgt zijn echt heel waardevol om stappen te zetten. Ik ben dichterbij mezelf, meer in mijn kracht en gevoel en voel écht meer innerlijke verbinding/fundament.

                Danielle

   FAQ →

   Hoe werkt een coachingssessie?

   We plannen eerst een gratis kennismakingssessie via een (Zoom of Whatsapp) video call. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat we een klik hebben. In dit gesprek bespreken we jouw intenties, problemen en vraagstukken. Als we een klik hebben dan stel ik een individueel voor jou op maat gemaakt coachingstraject samen, of ik adviseer je om mee te doen aan het TRUE NATURE coachingsprogramma, afhankelijk van wat bij jou past.

   Voor individuele coachingssessies geldt dat deze altijd via een online videogesprek zullen plaatsvinden. Ervaring leert dat cliënten dit heel fijn vinden. Geen reistijd of reiskosten en veilig vanuit je vertrouwde thuis je open kunnen stellen voor de sessies.

   Een coachingstraject bij JAIA is in de basis echt werken aan jouw (true nature) fundament. Samen onderzoeken we wie jij diep van binnen écht bent en wat de life purpose is die bij jou hoort. Er is honderd procent persoonlijke aandacht voor jou en voor wat jij specifiek nodig hebt. Indien nodig en wenselijk maken we gebruik van healingstechnieken, zoals geleide meditaties en diepe visualisaties die jou helpen echt bij de kern van jezelf te komen. Vanuit rust ga je groeien en contact maken met jouw kracht. Tijdens elke sessie krijg je concrete opdrachten en tips over hoe jij dat wat je in die sessie geleerd hebt toe kunt passen en kunt integreren in je leven. 

    

   Wat kost een coachingssessie?

   Misschien heb je op jouw zoektocht inmiddels al heel veel geld uitgegeven aan gelukkiger en gezonder jezelf worden of misschien ben je net begonnen. De prijs van de coaching is afhankelijk van het aantal sessies dat jij nodig hebt en van het traject dat je kiest. 

   De transformatie die je in een coachingstraject met mij hoe dan ook door gaat maken is van zoekende zijn en het gevoel hebben dat je stilstaat in je leven, naar leven vanuit jouw eigen kracht en true nature fundament. Je leven wordt lichter en leuker, het zal veel meer vanuit flow gaan en je zult jezelf nooit meer kwijtraken, verliezen, over je grenzen gaan of aanpassen aan een standaard van de maatschappij die niet werkend is voor jou. Je kunt zo echt en blijvend herstellen van je HSP lasten en eventuele eetstoornis, depressie, burn-out of iets anders waar je mee worstelt dat hieraan gelinkt is. 

   Dat is een grote transformatie en dat gaan we samen doen.

   Het meest populaire is het TRUE NATURE coachingsprogramma. In dit halfjaar programma krijg je een online leeromgeving met persoonlijke begeleiding, een community, groepscoaching met gelijkgestemde vrouwen, email ondersteuning en de optie om 1:1 met mij te werken.  

   Daarnaast is er de mogelijkheid voor een geheel individueel coachingstraject op maat. Tijdens dit traject ga je intensief met mij samen aan de slag en krijg je speciaal voor jou gemaakt coachingsmateriaal (denk aan opdrachten, voor jou ingesproken visualisatie oefeningen, etc.) De prijs voor een individueel coachingstraject op maat start bij een traject van vier maanden vanaf 1290 euro (324,- per maand). Dit traject is geschikt voor de gemotiveerde vrouw die echt klaar is met zoeken en aanmodderen en echt een transformationele verandering wil.

   Mail om een gratis kennismaking in te plannen zodat we kunnen overleggen wat bij jou past: lorenza@jaia.life.

   Wie zijn je cliënten?

   Mijn cliënten zijn gevoelige vrouwen die een enorme nog onontdekte kracht in zich hebben. Die kracht heeft tot nu toe vaak tegen ze gewerkt waardoor ze de (zoals ik het noem) wake-up calls van hun true nature (eetstoornis, depressie, burn-out, fysieke pijn, angst) zijn tegengekomen. Ze ervaren last van hun sensitiviteit, voelen vaak hun eigen grenzen niet, zitten veel in hun hoofd, hebben een sterke intuïtie die ondergesneeuwd wordt door hun innerlijke criticus en hebben zich vaak aangepast aan de standaard van de maatschappij. 

   Die standaard is vaak niet werkend voor deze vrouwen. Zij hebben iets anders nodig, hebben diep van binnen grote dromen en verlangens maar het lukt ze niet om hun eigen weg en purpose te volgen. Hun eigen fundament mist waardoor ze ongelukkig, ongezond en zoekende zijn. Ze zitten vast en/of houden zich klein, terwijl er zoveel meer in hen zit. 

   Ik coach deze vrouwen zodat ze de last van hun sensitiviteit in kunnen ruilen voor hun kracht, werkelijk en blijvend kunnen herstellen van de eerdergenoemde ‘wake-up calls’ en kunnen gaan leven vanuit hun eigen true nature fundament. Zodat ze lichter kunnen leven, vanuit meer flow en intuïtie, op een manier die bij hen past.

   Hoe snel kan ik starten?

   Het True Nature coachingsprogramma start elke 3 maanden. Een individueel traject is op aanvraag. Als we een klik hebben kun je meestal binnen een maand starten met coaching. 

   volg het jaia platform op instagram

   Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
   Er is een probleem met je Instagram feed.

   JAIA & Lorenza
   GEZIEN IN..