fbpx

true nature coachingsprogramma ERVARINGEN 

 

Ik voelde me vaak wanhopig, eenzaam, somber en niet begrepen. De uitgebreide theorie, coaching, meditaties, yogalessen en het fijne mailcontact hebben mij onwijs goed geholpen. 

Ik ben veel bewuster geworden van allerlei gedachten, patronen, overtuigingen etc. die in mij zitten en kan dit steeds beter loskoppelen van mijzelf. Ik leer steeds meer te vertrouwen op mijn intuïtie en op mijn eigen pad, los van alles wat er zogenaamd in onze maatschappij ‘zo hoort’. Ik begin er zelfs trots op te worden dat ik zo gevoelig ben en zie er ook de mooie, positieve kanten van in. In plaats van aan de zijlijn van mijn eigen leven te staan, voel ik dat ik er weer steeds meer middenin sta.

Het programma voelde voor mij zó compleet en waardevol! De begeleiding was super, ik kan me geen fijnere coach voorstellen. Zeker gezien mijn ervaringen met andere ‘coaches’/psychologen, was dit zo’n ontzettende verademing. Om eindelijk ook 100% begrepen te worden en vooral ook serieus genomen te worden. 

Door dit programma heb ik me voor de eerste keer in mijn leven écht begrepen gevoeld. De eenzaamheid qua hooggevoeligheid is daardoor enorm afgenomen. De verschillende onderwerpen hebben echt mijn ogen geopend en vormen zoveel tools die ik dagelijks toepas om dichter bij mezelf te komen en te blijven. Het True Nature (HSP) programma is voor mij echt – niet overdreven – life changing geweest.

 

– Michelle

 

Ik kijk met een enorm goed gevoel terug naar de afgelopen 6 maanden. Ik ben ontzettend blij dat ik even mijn angsten opzij heb gezet om deze cursus te volgen. Ik kan wel zeggen dat het 1 van mijn waardevolste ervaringen ooit was en daar ben ik zo dankbaar voor! Waar ik 6 maanden geleden niet van een toekomst durfde dromen, kijk ik nu enorm uit naar de toekomst. De begeleiding tijdens het programma was fantastisch! Wanneer je vastloopt, ben je maar één mail verwijderd van de oplossing en Lorenza reageert altijd vlot én met tools waarmee je direct aan de slag kan. Ook de groepscoaching heeft me echt goed geholpen. Ik voelde me hierdoor verbonden en kreeg erkenning. Ik heb in de afgelopen zes maanden een enorme groei doorgemaakt. Er is een nieuwe weg voor me open gegaan en daar ben ik heel erg blij mee! Op begin van het programma had ik nooit gedacht dat ik zo een groei zou meemaken. Dat ik mezelf niet meer moet verstoppen voor wie ik ben, vind ik nog het meest waardevol. Vandaag de dag sta ik veel sterker in mijn schoenen, weet ik veel meer wat ik wil en vooral wat ik niet wil en durf ik meer en meer mijn intuïtie te volgen. Kortom het HSP programma heeft mijn leven verandert en daar kan ik enkel maar heel dankbaar voor zijn. 

 

– MARIE-JOELLE

 

 

Lorenza is zo positief ingesteld! Ze geeft mooie opbouwende tips, weet altijd de vinger op de zere plek te leggen, kijkt met een frisse blik en zit boordenvol kennis. Ze weet ook echt hoe ze je een oplossing of handvaten aan kan reiken die je nodig hebt om verder te komen. Door het TRUE NATURE-programma heb ik geleerd hoe ik mijn emoties er gewoon kan laten zijn. Voorheen verloor ik mezelf in de golf van mijn emoties en die van anderen. Ik sta nu echt zoveel meer in mijn kracht en voel steeds meer zelfliefde, waardoor ik mijn grenzen beter aan kan geven

De hoeveelheid kennis en inzichten die het programma biedt had ik van te voren nooit verwacht. Echt ongekend. Daarnaast vind ik de verfrissende kijk en altijd vanuit een positieve benadering echt heel erg fijn. De opbouw in de modules is ook echt heel sterk. Het persoonlijk contact, de coaching per mail en in mijn geval ook de healingssessies vond ik echt heel prettig. Wat me daarnaast aanspreekt is dat het design van het programma heel mooi is vormgegeven zodat het ook fijn voelt om met het programma bezig te zijn.

Ik heb niet alleen maar true nature weer helder voor de geest, maar ik sta ook meer in mijn kracht. Dat klinkt enorm cliche, maar dat is een grote transformatie. Mijn emoties mogen er zijn en leren me welke verlangens daaronder zitten. Ik ben trots op wie ik ben en durf daar meer en meer voor te gaan staan. Dit was voor mij echt een transformerend proces en ik ben absoluut heel erg gegroeid.

 

 

 

– HANNEKE

 

 

Voordat ik meedeed aan het TRUE NATURE-programma zocht ik antwoorden buiten mezelf. Mijn innerlijke criticus overschreeuwde alles en ik schoot snel in de slachtofferrol. Dankzij Lorenza heb ik geleerd dat de antwoorden in mijzelf te vinden zijn. Zowel Lorenza als het programma zelf zijn heel authentiek en oprecht. Lorenza werkt op maat en daardoor heb ik me heel erg gehoord en begrepen gevoeld. Door het TRUE NATURE-programma heb ik leren reflecteren en daardoor kom ik steeds dichter bij mijn true nature. Ik heb geleerd om het HSP label meer los te laten. Ik dacht in het begin dat dit me zou helpen omdat ik er veel herkenning in vond, maar nu weet ik dat het gaat om het versterken van mijn true nature en dat heeft me zoveel kracht gegeven! Dacht ik een half jaar geleden nog bij voorbaat; Ik kan dit niet, ik kan dat niet… nu ga ik uitdagingen weer veel meer aan. Mijn leven begint weer te stromen ipv alleen maar stil te staan. Ik ben Lorenza en het prachtige programma heel dankbaar!  

 

 

– Anne

 

Ik heb het programma en de begeleiding van Lorenza echt als enorm waardevol ervaren. Een enorm kado aan mijzelf. Het programma is echt supergoed opgebouwd, alles ziet er prachtig uit en is met super veel aandacht en liefde ontwikkeld. Lorenza gaf mij meteen een heel warm gevoel, heeft aan een paar woorden genoeg om je met al haar ervaring, kennis en kunde te begrijpen en echt verder te kunnen helpen op een enorm liefdevolle manier. Ik vind het programma een enorme aanrader voor iedereen die worstelt met haar hooggevoeligheid en hier echt stappen in wil zetten. Ik heb geleerd om het label van hooggevoeligheid los te laten en echt mijn eigen kracht te vinden. Ik ben door het programma veel dichter bij mijn diepere zelf gekomen op allerlei fronten. Waar ik mijn hooggevoeligheid voorheen alleen als een last ervaarde en me er geen raad mee wist, ervaar ik het als een kracht. Ik voel oneindig veel dankbaarheid voor het mogen volgen van dit programma, het warme contact met Lorenza en de stappen die ik mag zetten in mijn proces.

 

– Danielle

Het programma heeft me tot nu toe ontzettend veel inzichten gebracht. Ik weet al zo’n 10 jaar dat ik hoogsensitief ben en ben al die jaren ook aan het worstelen geweest hoe ik met deze sensitiviteit om kon gaan. Ik heb zo ongeveer elk boek over hooggevoeligheid gelezen dat ik kon vinden, maar toch miste ik nog steeds de praktische tools en mindset om met mijn gevoeligheid om te gaan. Door het programma heb ik écht nieuwe inzichten opgedaan over deze eigenschap, maar vooral over mezelf en hoe ik in het leven sta. Ik vond het prettig te merken dat Lorenza verder gaat dan alleen het beschrijven van hooggevoeligheid en daarmee om te gaan. Ze gaat echt tot de kern en ik leerde bijvoorbeeld (eindelijk) echt het verschil te voelen tussen overprikkeling en onderprikkeling. Ik had daar wel al het een en ander over gelezen maar voelde nooit de ‘klik’ in dat ik dit echt begreep en op mezelf kon toepassen. Door de verschillende methodes die Lorenza per module aanbied: de theorie, de opdrachten uit het e-book, de yoga-lessen, de meditaties, de groepscoachingssessies en de audits, lukte het me om de theorie ook echt te integreren. Lorenza neemt tijdens de Q&A’s echt de tijd om je vragen goed te beantwoorden en ook per mail is ze altijd goed bereikbaar voor vragen over de course. Daarnaast staat ze ook echt in haar kracht. Doordat ze zichzelf volledig accepteert nodigt ze alleen al met die energie jou uit om hetzelfde te doen. Dat vind ik ontzettend krachtig. Wat ik daarnaast heel fijn aan het True Nature programma vind is dat je altijd toegang blijft houden tot het programma. Ik weet nu al dat ik sommige stukken graag nog eens teruglees en ook de yoga en meditatie oefeningen doe ik graag later nog eens. Ik zou het programma echt zeker aanraden.

 

– Ruby

 

Lieve Lorenza, dankjewel om van jouw levensweg en zoektocht als hsp’er in deze wereld een HSP (true nature) programma te creëren om andere vrouwen te helpen.  Heel mooi dat je jouw kracht ervoor inzet om dit aan te  bieden. Ik ben daarom echt heel blij dat ik dit programma heb kunnen volgen. Ik heb er heel wat uit kunnen leren, nieuwe inzichten gekregen. De modules zitten zo sterk in elkaar, van het e-book met oefeningen,  de yoga en de yoga nidra (iets nieuws voor me dat wat meer rust in mijn leven brengt), de ondersteuning in vragen… Het programma is echt ‘goud’ waard en zeker aan andere aan te raden!  Dankbaar voor dit!

– Griet

Het True Nature programma heeft mij geleerd om nu echt naar mijzelf te gaan luisteren. Te ontdekken wat diep van binnen in mij is, maar wat al die tijd niet aan het licht mocht komen van mezelf. Gewoon omdat ik maar doorging, teveel met mijn hoofd bezig was en ik leefde naar de maatstaf van de maatschappij.

Nu kan ik beter aanvoelen wat ik wil en heb ik meer inzicht in wat mijn krachten van HSP zijn. Deze cursus biedt zoveel meer dan ik vooraf had kunnen bedenken. Ik leer mijn diepere true nature (ware ik) eindelijk echt beter kennen. 

 

– Claudia

COACHING & HEALINGSSESIES ERVARINGEN

– DAnielle

 

Danielle over een Healingssessie:

Wauw! Hoe ga je dit in woorden uitdrukken? Het is eigenlijk onbeschrijflijk.

Voor de healingssessie voelde ik me best gespannen en zat vooral in mijn hoofd en was met van alles bezig.

Het was een onvergetelijke innerlijke reis en heb enorm veel gevoeld en ervaren, magisch mag ik het wel noemen.

Lorenza neemt je op een hele fijne manier mee in deze innerlijke reis, stemt zich helemaal af op jou en zorgt voor een warme en veilige omgeving. Waardoor je je echt durft open te stellen voor alles wat zich aandient om gezien/gevoeld te worden vanuit een dieper niveau in jezelf.

Ik voelde mij vervuld met liefde en warmte tijdens en na de healingsessie en was/ben dichterbij mezelf, meer in mijn gevoel en voel echt meer innerlijke verbinding.

Ik voel zoveel dankbaarheid voor deze magische ervaring en gun dit echt iedereen die de reis naar “binnen” wil maken en dingen wil helen of loslaten. 

 

– MARJA

 

Lorenza heeft mij geholpen de echte ik te vinden. Ik was mezelf al een lange tijd kwijt. Op eigen tempo en in vertrouwde ruimte heeft Lorenza me meegenomen met haar kunst. Hoe alles anders te zien en mijn eigen kracht te ontdekken & gebruiken. Ik ben haar heel erg dankbaar ervoor! Ze is een prachtig mooi mens!

 

– Kyra

 

Ik heb heel veel gehad aan de coachingsessies van Lorenza. Ik weet al een aantal jaren dat ik hooggevoelig ben en door de jaren heen veel verdieping gezocht. Ik kreeg het voor mijn gevoel alleen niet omgezet in een kracht en bleef het meer als last ervaren.

Door de fijne coachingssessies voelde het ineens alsof de verdieping van de afgelopen jaren ineens viel en voelde ik de kracht om echt mezelf te mogen zijn en mijn eigen pad en intuitie te gaan volgen.

Lorenza voelt heel goed aan waar je staat in je proces en hoe ze je verder kan helpen. Wat ik zelf soms niet om kon zetten in woorden, maakte Lorenza inzichtelijk voor me. In een paar sessies heb ik enorme stappen kunnen zetten.

Lorenza creëerde een hele fijne sfeer tijdens de sessies en gaf me echt het gevoel dat ze me begreep, heel bijzonder!

 

– Laurien

 

Het deed me deugd om een 1 op 1 coaching van Lorenza te hebben gehad. Ze heeft me tips gegeven over waar ik tegenaan liep en het gaat veel beter met me!

 

– Britt

 

Lorenza is echt een topper! Ik heb bij haar een paar coachingssessies gedaan en het heeft me zoveel gebracht. Ik heb de afgelopen jaren al van alles geprobeerd maar niets hielp mij om lekkerder in mijn vel te komen. Omdat eigenlijk niemand mij en mijn gevoeligheid echt begreep weet ik nu. Lorenza begreep mij zonder dat ik veel woorden nodig had, ze heeft me geleerd het label los te laten en vanuit mijn eigen kracht verder te gaan. Het heeft zoveel bij mij in werking gezet en de sessies zijn echt een omslag punt voor mij geweest.

 

– DAnielle

 

Lieve Lorenza, wat ben ik blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. In mijn grote zoektocht hoe te leren omgaan met mijn hooggevoeligheid. Jouw fijne, zachte persoonlijkheid, kennis, ervaring en begrip ervaar ik echt als heel erg bijzonder. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou en had aan een paar woorden genoeg om uit te leggen waar ik mee worstel. De coachingssessies die wij samen hebben gedaan hebben mij enorm goed gedaan, inzichten gegeven en verder op weg geholpen. Je voelt zo goed aan waar dingen in zitten, luistert heel goed, neem echt de tijd, vraagt door en komt daarmee echt tot de kern. Wauw! De praktische tips en oefeningen die je me hebt gegeven naar aanleiding van onze sessies zijn echt heel erg waardevol voor mij en maken dat ik echt stappen zet. De sessies waren voor mij echt een groot cadeau in vele opzichten en kan ik oprecht iedereen aanraden! 

 

HET JAIA PLATFORM ☾

Contact: love@jaia.life