KEUZEHULP

Wij zijn er voor jou, waar je ook mee zit. Al onze Essentials hebben een positieve werking op jouw systeem. Onder de Essential lees je waarbij deze jou hoofdzakelijk ondersteunt. Wanneer je op de Essential klikt volgt er een uitgebreide omschrijving. Welke voelt goed voor jou?

Kun je niet kiezen? Sluit dan je ogen, adem 4 seconden in en 6 seconden uit. Herhaal dit 3 keer.
Open dan je ogen, wat is het eerste wat in jou opkomt? 

          Collecties

Health

Self-care

Healing

Sensitivity

Ceremony

Ik voel me

Ik heb nodig

Ik wil

Ik heb

new moon.

Olie // // Voel de 
energie

20,-

full moon.

Spray // Keer naar
binnen

26,-

new moon.

Spray // Voel de 
energie

24,-

ceremony.

Olie // Voor jouw ritueel

21,-

full moon.

Olie // Keer
naar binnen

23,-

ceremony.

Olie // Voor jouw
ritueel

26,-

moon ritueel kit.

Sprays // Voor jouw
maan ritueel

50,-
45