Hoi,
Ik ben Lorenza

En ik ben founder van JAIA. Twee jaar geleden volgde ik mijn intuïtie: ik vertrok naar Thailand. Ik heb me nooit echt thuis gevoeld in Nederland en besloot daarom om me voor onbepaalde tijd op een eiland in de Thaise jungle te vestigen. 

Ik hou enorm van bloemen, mango sticky rice (een Thais toetje), goede verhalen en diepgaande gesprekken, maar mijn main goal is vrouwen helpen bij het vinden van hun true nature en life purpose. Ik zou elke vrouw het zo gunnen om vanuit deze basis te leven!

 

Ik voelde me altijd al anders. Ik was zoekende naar wie ik diep van binnen echt was.

De reden dat ik me nooit thuis heb gevoeld in Nederland, is omdat ik andere waarden heb dan die er vanuit de maatschappij van je verwacht worden. Voor mij zijn diepgang, gevoel, intuïtie en natuur enorm belangrijk, iets wat in onze cultuur minder voorkomt dan in andere delen van de wereld. Ik heb me mijn hele leven dus anders gevoeld. Dat maakte dat ik worstelde met een eetstoornis, depressie, burn-out en vele fysieke pijnen. Toen ik na jarenlange therapie niet meer wist hoe ik verder moest om gelukkiger en gezonder te worden, kwam ik erachter dat er iets was dat ik al die tijd over het hoofd had gezien: mijn hoogsensitiviteit. 

Ik wist dat ik hoogsensitief (HSP) was. Het gaf me erkenning, maar tegelijkertijd ook een groot vraagteken, want wat moest ik ermee? Van HSP en burn-out coaches leerde ik dat ik me aan moest passen aan mijn sensitiviteit en mijn agenda maar zo leeg mogelijk moest laten om niet overprikkeld te raken. Maar aanpassen had ik mijn hele leven al gedaan, dat was juist iets wat ik niet meer wilde! 

Ik was zoekende naar wie ik echt was, naar het fundament in mijzelf, naar mijn true nature. 

Met Lorenza overleggen over dat wat jij nodig hebt in jouw proces?

Ik wilde mijn sensitiviteit ontwikkelen als kracht en niet meer zo zoekende hoeven zijn naar mijzelf.

Ik ging in gesprek met allerlei coaches, healers, andere sensitieve vrouwen,
mind-experts en noem maar op. Ik volgde allerlei studies, puur voor mijzelf. Ik wilde het fundament in mijzelf versterken. 

Door mijn burn-out werd ik mij ervan bewust dat ik veel te ver over mijn grenzen ging. Ik kende mijn eigen grenzen namelijk helemaal niet! Ik miste een fundament in mijzelf.

Door mijn eetstoornis werd mij duidelijk dat ik een bepaalde identiteit voor mezelf had gecreëerd die als houvast diende. Diep van binnen ervaarde ik een onveilig gevoel, omdat ik helemaal niet wist wie ik was. Ik miste een fundament in mijzelf.

Mijn depressie gaf me inzicht in de leegte die ik ervaarde. Een leegte die ik wilde verdoven, net als mijn emoties. Ik verdoofde mezelf met somberheid, want ik miste een fundament in mijzelf.

 

the wake-up calls.

Het missen van dat fundament maakte me leeg en maakte het onmogelijk om mijn emoties er te laten zijn. Het ontwikkelen van jouw sensitieve true nature is de essentie, de bodem, het fundament. Het is de basis van jouw persoonlijke ontwikkeling, eventuele herstel, geluk, gezondheid, dromen en verlangens.

Zonder dat ik het nog echt door had, ontwikkelde ik tijdens mijn eigen herstelproces een unieke methode waarmee ik inmiddels honderden vrouwen heb mogen helpen. Een methode waarin je erachter komt wie jij echt bent. Ik leer je om vanuit jouw sensitieve true nature en life purpose te leven en alle labels die je ervaart los te laten. Want die labels zeggen niets over jou, het zijn in mijn ogen wake-up calls die je iets duidelijk willen maken.

(Met het JAIA platform wil ik jou helpen bij het ontwikkelen van jouw fundament. Niet volgens de standaard HSP-benadering waarbij je je blijft aanpassen en jezelf altijd toch een beetje een ‘zwak vogeltje’ blijft voelen, maar door een ontdekkingstocht waarin je helemaal in jouw eigen fundamentele true nature kracht komt te staan. 

Die kracht heb jij diep van binnen al in je, we gaan hem samen naar boven halen. Dat gaan we doen door juist al jouw labels los te laten en je échte ik in haar kracht te versterken. 

Ben je benieuwd naar hoe Lorenza jou kan helpen? Plan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprekje in!

Start hier gratis

Leef vanuit
je true nature masterclass

Groei van gevoelige vrouw die zoekende is naar wie ze diep van binnen is, naar een krachtige vrouw die haar purpose leeft vanuit haar true nature fundament! Bekijk de gratis masterclass:
Leef vanuit je True Nature.

mijn vriendinnen
kijken er niet gek
meer van op…, 

Ik hou van een diepgaand gesprek vol wijze lessen en kan zomaar op het terras ineens een self-care tip of healingstool er tussendoor gooien als ik voel dat iemand dat nodig heeft. Ik wil ook jouw (pen?) vriendin zijn en jou helpen!

Laat hieronder je mail adres achter zodat ik je elke week een (gratis) tip, tool, yogales of meditatie toe kan sturen.   →

volg het jaia platform op instagram

JAIA & Lorenza
GEZIEN IN..