fbpx
Founder eigenaar Jaia

JAIA staat voor Just As I Am.

En dat is waar het om gaat: jouw ware ik. Het ontwikkelen van jouw sensitieve true nature is de essentie. De bodem. Het fundament. Het is de basis van jouw persoonlijke ontwikkeling, herstel, geluk, gezondheid, dromen en verlangens.

Hi mooie vrouw! Ik ben Lorenza, founder van JAIA.

Hoe het allemaal begon…

Wie ben ik nu eigenlijk écht? Een vraag die mij altijd al fascineerde. Jarenlang worstelde ik met een eetstoornis, depressie, burn-out en fysieke pijnen. Toen ik na veel verschillende therapieën niet meer wist hoe ik verder moest om gelukkiger en gezonder te worden, kwam ik erachter dat ik al die tijd iets over het hoofd zag: het missen van mijn true nature fundament.

Deze ontdekking gaf me erkenning. Ik was namelijk geen label: niet mijn eetstoornis, niet mijn fysieke pijn, niet mijn hoogsensitiviteit. Daarnaast bracht het ook verwarring met zich mee: wie was ik dan wél? Het missen van mijn fundament maakte me leeg en maakte het onmogelijk om mijn emoties er te laten zijn.

JAIA & Lorenza
GEZIEN IN..

‘Het is mijn levensmissie om andere vrouwen te helpen. Ik gun het iedere vrouw zó om met mijn methodiek aan de slag te gaan en niet opnieuw het wiel uit te hoeven vinden.’

true nature programma

Ik ging in gesprek met coaches, healers, sensitieve vrouwen, mind-experts en volgde verschillende studies. Ik wilde mijn fundament opbouwen. 

Door zo bezig te zijn met mijn eigen proces en zoektocht en te onderzoeken wat wel en niet werkt, ontwikkelde ik het JAIA True Nature programma. Een unieke methode om erachter te komen wie jij echt bent.

Niet volgens de standaard labels die sensitiviteit, een burn-out of andere belemmeringen met zich mee brengen. Maar door een ontdekkingstocht waarin je helemaal in jouw fundamentele true nature kracht komt te staan! Al honderden vrouwen gingen je voor en rondde met succes het JAIA True Nature programma af! 

JAIA biedt tools en producten om je te ondersteunen in jouw zoektocht naar je true nature en life purpose. Het is onze missie om elke vrouw vanuit deze basis te laten leven! 

healingsprays + olie blends

Zoekende, het woord dat voor mij jarenlang centraal stond. Zoekende in hoe ik van mijn fysieke klachten afkwam, hoe ik in mijn kracht kon staan, hoe ik kon herstellen van mijn eetstoornis en hoe ik de energie van anderen buiten mezelf kon houden. 

Tot ik in aanraking kwam met kinesiologie. Dit is een natuurlijke geneeswijze die op basis van spiertesten disbalans in jouw lijf opspoort. Vervolgens wordt de disbalans hersteld door middel van remedies en essentiële oliën. Iedere olie zorgt op zijn manier voor afname van bepaalde blokkades, patronen en labels.

Dit proces is zó helpend voor mij geweest. Het voelde alsof ik het niet meer alleen hoefde te doen. Alsof mijn lichaam mij niet langer tegenwerkte, maar juist hielp! Ik heb zelf al die tijd gevoeld dat mijn lichaam en energie systeem iets extra’s nodig hadden, dat ik mijn blokkades niet op kon lossen met alleen mijn hoofd. Ik ontwikkelde mijzelf als energetisch healer en aromatherapeut en zo ontstonden mijn eigen healingssprays en olie blends. 

In de zomer van 2019 besloot ik dit met andere vrouwen te delen. Want deze healing sprays & olie blends waren voor mij zo ontzettend helpend geweest dat wilde en mocht ik voor mijn gevoel niet voor mijzelf houden. Vanuit mijn eigen proces, liefde voor de natuur als medicijn en ervaring als energiewerker en energetisch heler zijn daarmee de JAIA essentials ontstaan.

‘Het is mijn allergrootste intentie om het healing en self-care proces
van élke vrouw te verlichten. Dat betekent dat je echt
vanuit je true nature kunt leven!’

Iedere aromatische vloeistof heeft een eigen geur en unieke eigenschappen. Elk product is daarbij voorzien van zijn eigen energetische imprint; ook wel – zijn eigen reiki energie in een flesje. JAIA’s assortiment is breed en iedere blend heeft dus een sterke werking op een specifiek gebied van jouw gezondheid en persoonlijke groei.

JAIA is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ontzettend tof platform. Trots ben ik dat ik deel uit mag maken van deze holistische methodiek en mijn fantastische team! Dit allemaal om jou terug te brengen naar jouw kern, jouw ware ik en dus: jouw true nature!

true nature podcast

Om vrouwen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met JAIA’s methodiek en hun true nature, ontwikkelden we in 2019 ook de True Nature podcast. 

‘Ik voel dat het mijn taak is om de kennis die ik
heb opgedaan met andere vrouwen te delen’
 

In deze podcast praat ik, samen met andere experts, over mijn persoonlijke proces en mijn ervaring als coach en healer. Het leven vanuit jouw ware nature – jouw true nature – is altijd de kern van mijn boodschap.

Healing spray sensitief HSP

Start hier gratis

Sensitieve vrouw true nature

Leef vanuit
je true nature masterclass

Groei van gevoelige vrouw die zoekende is naar wie ze diep van binnen is, naar een krachtige vrouw die haar purpose leeft vanuit haar true nature fundament! Bekijk de gratis masterclass:
Leef vanuit je True Nature.

mijn vriendinnen
kijken er niet gek
meer van op…, 

Ik hou van een diepgaand gesprek vol wijze lessen en kan zomaar op het terras ineens een self-care tip of healingstool er tussendoor gooien als ik voel dat iemand dat nodig heeft. Ik wil ook jouw (pen?) vriendin zijn en jou helpen!

Laat hieronder je mail adres achter zodat ik je af en toe ook een tip, tool, yogales of meditatie toe kan sturen. No worries, geen spam – want dat is absoluut niet wat je nodig hebt ;). →

Diepgaande gesprekken vrouw die lacht sterk

volg het jaia platform op instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.